Hlavní obsah

(Ne)mějte sex na první schůzce

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Sex má svá pravidla. I poprvéFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Potkala jste ho. Pana Úžasného. Po báječném večeru ve dvou celá omámená stojíte před rozhodnutím, zda přijmout jeho pozvání k němu do bytu. Víte, co bude následovat. Přejete si to. Ale taky si nejste jistá, zda tím něco nepokazíte.

Článek

Víte, kdy tomu úžasnému chlapovi dovolit první polibek, dotek, sex? Čeho se bát po prvním společně stráveném víkendu? A máte si připadat provinile, když mu podlehnete hned první noc?

Sex má scénář?

Vaše telefonní číslo nebo e-mail dotyčný již vlastní a zhruba týden udržujete konverzaci přes písmenka či hlasové tokání, když zavolá ON vám. Pochopitelně, že se mu líbíte, takže navrhne společnou schůzku v podobě kina (moc se tam nemluví a může se vás letmo a nenápadně dotknout), nebo kávy či večeře (pro něho více námahy, neboť bude muset konverzovat a chovat se kulturně). Ať již zvolí jakoukoli variantu, jedno je jisté: Ve vzduchu je cítit sex. Co teď s tím? Začneme obecnými a rozšířenými pravidly, i když je jasné, že ke každému se musí přistupovat individuálně. Takhle nějak by to údajně „mělo být“.

Pravidla první schůzky

Přijměte nabízené rámě, dle uvážení můžete na chviličku nechat jeho ruku svírat tu vaši, když by ji k vám natáhnul. Nebudete za ledovou královnu a zároveň ukážete svoje hranice. Překračovat ty ostatní se nevyplácí, neboť přílišná a snadná fyzická dostupnost zničí nádech tajemna, kterým má být žena pro muže opředena. Zkrátka přestanete být výzvou. Věnujte mu tedy polibek na tvář jako poděkování za hezký večer a s úsměvem běžte do hajan. Bude spokojen.

Začátek konce: Prozkoumávání úst jazykem, sahání pod kabát.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Podprsenku ti ukážu, ale to je všechnoFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Pravidla první společné noci

Nějakým záhadným, možná i naprosto nevinným, způsobem se naskytne  situace přespání v jedné místnosti. Pokud je k dispozici jenom jedna postel, situace je ztížena o pokušení. Vyvolený vás bude hladit po vlasech, odhalených zádech a všem, co není zakryto peřinou. Zde se pozná pevná vůle a vám se jí musí dostat za oba. Dotek si dopřát můžete, na místě je však závěr z pravidla první schůzky - polibek a spát! Ještě je brzy na intimnosti. Vydržte, vyplatí se to!

Začátek konce: Sex. Ve většině případů je to chabý základní kámen pro kvalitní vztah (o výjimkách psáno níže).

Pravidla prvního sexu

Samotní muži se shodují, že když se se ženou vyspí do jednoho měsíce od seznámení, udělají si o ní obrázek v podobě rychle rozbaleného dárečku, který pobaví jen chvíli. Erotické napínání proto začněte odpočítávat po 30 dnech známosti. A snažte se napočítat dalších 30 dní. Toto období druhého měsíce vás bude bavit víc, neboť loď budete kormidlovat vy. Také vám bude dělat dobře, jak ten druhý ztrácí půdu pod nohama a neví, zda o něj vůbec jevíte zájem. Hlavně se snažte nepolevit.

Začátek konce: Dlouho napínat a pak nevyhovět.

Reklama

Načítám