Hlavní obsah
4,0
(12)
Foto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Honí vás chuť na sladké, ale rozehřívat v horku ještě troubu vás už tak úplně neláká? Vsaďte na nepečené dezerty, třeba tuhle malinovou pěnu.

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 hrnek malin
  • 80 g cukru krupice
  • 2 ks bílku
Článek

Postup

01.

Bílky o pokojové teplotě ušlehejte spolu s cukrem elektrickým šlehačem téměř do tuha. Před koncem přidejte vidličkou rozmačkané maliny a došlehejte do pevného krému. Ihned podávejte.

Tip: Jestli se bojíte tepelně neupravených bílků, šlehejte je v horké vodní lázni, krém tak navíc zpevní rychleji.

Baví vás originální servírování? Vyzkoušejte si to s citronovou pěnou, jíst ji můžete přímo v citronu.

Reklama

Související témata:

Načítám