Hlavní obsah

Neubližujte si! Největší chyby u notoricky známých cviků vás odnaučí syn Standy Hložka

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Víte, jak správně cvičit? Nechcete platit za osobního trenéra, ale bojíte se, že si při domácím tréninku ublížíte? Máme pro vás rady přímo od Muže roku 2017. Matyáš Hložek vám ve videu prozradí, jaké jsou nejčastější chyby a na co si dát při cvičení pozor. Hubněte doma, snadno a bez úrazu!

Článek

Dala jste si předsevzetí a od začátku roku pravidelně cvičíte? To je jistě chvályhodné, ale pozor na úrazy! I při těch hodně „profláklých“ cvicích si při špatném provedení můžete nepříjemně ublížit. Aby byl váš domácí trénink opravdu účinný, měla byste vědět, čeho se vyvarovat!

Čím známější cviky, tím nebezpečnější můžou být. Přece každý ví, jak správně dřepovat nebo dělat výpady... Opak je pravdou! I při „obyčejných“ dřepech si můžete při špatném provedení poškodit meniskus a způsobit dlouhodobou bolest kolenou. Domácí trénink může být úspěšný a bez rizik. Musíte ale vědět, na co si dát pozor. V opačném případě si ublížíte natolik, že s aktivním sportem skončíte jednou provždy. A to by byla škoda!

Právě proto pro vás máme návod, jak zdravě a bezpečně posílit a vytvarovat ženské problematické partie, tedy zadek, nohy a střed těla. Jak dělat správně nejen dřepy, ale taky oblíbený plank a výpady, ve videu vysvětlí osobní trenér a syn známého zpěváka Stanislava Hložka, Matyáš. Tento šarmantní mladík navíc v loňském roce získal titul Muž roku. Rozhodně tedy je na co se dívat!

Děkujeme Synergy Club Anděl za poskytnutí prostoru k natáčení. Stroupežnického 21, 150 00 Praha 5-Anděl; synergyclub.cz

Reklama

Načítám