Hlavní obsah

Nevyhoďte peníze za podlahu oknem! Vybírejte s rozvahou

Foto: VPODLAHY.cz

Rigidní vinylové podlahy se staly novým trendemFoto: VPODLAHY.cz

O rigidních vinylových SPC podlahách, které mají být naprosto dokonalou volbou, se mluví stále častěji. Víte, o jakou podlahu se vlastně jedná a jaké výhody to přináší pro váš byt nebo dům? Věřte, že vás mile překvapí nejen širokou nabídkou módních dekorů.

Článek

Vinylové podlahy už dnes zná pravděpodobně každý. Donedávna totiž byly jasnou volbou pro každého, kdo chtěl podlahu, která na dlouhá léta zůstane stejně krásná. Bohužel se po čase v některých nepříznivých podmínkách projevily drobné vady na kráse.

V místech, kde byla vinylová podlaha vystavena přímému slunečnímu světlu, se mohla objevit tvarová nestálost vinylu, zejména při prudkých změnách teplotních podmínek. Tento problém vyřešily právě rigidní vinylové SPC podlahy, které najdete v nabídce expertů na podlahy ze společnosti  V-PODLAHY.

Foto: VPODLAHY.cz

Rigidní vinylová podlaha Experto Click SPC 50 vás překvapí svou odolností. Dekor Dub Toledo navíc příjemně zahřejeFoto: VPODLAHY.cz

Co je rigidní vinyl SPC a jaké přináší výhody?

Rigidní vinyl SPC má formu pevných desek s robustními zámky. Pevnost desky je zaručena díky speciálnímu minerálnímu jádru, které je spojeno kompozitním materiálem. Jedná se tedy o vícevrstvou podlahu s jádrem z přírodních materiálů. Odtud pak vyplývá její první výhoda.

Pevná jako kámen

Minerální jádro každé desky spolehlivě eliminuje jakékoli problémy s rozměrovou stálostí. Rigidní vinyl SPC je tak možné použít i na opravdu velké plochy, aniž byste se museli obávat vzniku mezer. Právě na mimořádné pevnosti a stálosti si zakládá i novinka Experto Click SPC 50, která nedávno rozšířila nabídku na trhu.

Je voděodolná a hodí se i do koupelny

Vysoká přesnost zámkových spojů se stará o voděodolnost. Díky tomu je tato podlahová krytina skvělou volbou i pro vaši koupelnu.

Foto: VPODLAHY.cz

Žádanou vlastností podlah je odolnost vůči vlhkosti. Dub Sevilla z kolekce Experto Click SPC 50 tento požadavek splňuje na 100 %Foto: VPODLAHY.cz

Jednoduchá údržba

Nemusíte se bát ani složitého úklidu, rigidní SPC podlahy se udržují běžným způsobem, stačí je zametat a vytřít. Pro zachování nového vzhledu volte speciální prostředky na tento typ podlah.

Rychlá pokládka

Nejen propracované robustní zámkové spoje pomáhají s rychlou pokládkou. Díky integrované podložce si tyto podlahy poradí i s drobnými nerovnostmi povrchu. Váš podlahář si tak ušetří práci s podkládáním podlahy a vy můžete rychleji bydlet.

Maximální odolnost vůči poškrábání

Současné rigidní SPC podlahy vynikají svou odolností vůči poškrábání. Drápky domácích mazlíčků či pojezd kolečkovou židlí už vám tak nemusí dělat vrásky na čele.

Foto: VPODLAHY.cz

Rigidní vinylové SPC podlahy jsou vhodné do celého interiéru včetně dětských pokojů. Oblíbený je dekor Dub AlicanteFoto: VPODLAHY.cz

Široká nabídka dekorů

Mile vás překvapí i široká nabídka módních dekorů, které dokonale imitují řadu materiálů. Můžete si tak vybrat dřevo, dlažbu nebo beton. Navíc u vybraných dekorů se o věrnou podobu stará reálný embossing.

Skvělá volba pro podlahové vytápění

Kromě toho je rigidní vinyl SPC vhodný i pro podlahové vytápění, což jistě oceníte, pokud doma rádi chodíte naboso nebo máte malé děti, které se chůzi teprve učí.

Reklama

Načítám