Hlavní obsah

Nová sezona, nové džíny! Nosit se budou zdobné aplikace i lacláče

Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdybychom se vás zeptali na nejoblíbenější módní kousek na pět, nejspíš byste ani nepotřebovaly nápovědu v podobě prvního písmenka. Džíny jsou fenoménem, který nechybí v žádném šatníku, a my vám ukážeme, co je v jejich světě nového.

Článek

Znáte někoho, kdo by neměl ani jedny? Pokud souhlasně pokyvujete, narazily jste na světlou výjimku. Na džíny totiž spoléhá drtivá většina žen (a samozřejmě i mužů) a málokdo navíc zůstane jen u jednoho kusu. Neumíte-li ani vy projít kolem populárního modrého materiálu bez toho, aniž byste kalhoty znalecky prozkoumaly, jste na správné adrese. Se stylistkou Ivanou Pražákovou vám totiž ukážeme ty nejmódnější typy džín.

V klučičím stylu

Máte slabost pro ležérní boyfriend džíny? (Nejste-li si jisté, které to jsou, nastudujte si náš velký průvodce džínovým světem.) Tento typ kalhot se bude v nových kolekcích objevovat ve velké míře! A s čím vypadají klučičí džíny nejlépe? S kontrastními ženskými prvky a materiály. Třeba s krajkou, výšivkami nebo... obojím!

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: džíny (Reserved, 999 Kč), halenka (H&M, 999 Kč), kabát (Topshop, 3299 Kč), boty (Mango, 1699 Kč), kabelka (Mango, 999 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Nové lacláče

Džíny s laclem o sobě dávají vědět už několik sezon. Troufneme si ale říct, že snad nikdy nevypadaly tak stylově jako teď! Zapomeňte na školní léta, asociace z hluboké minulosti a dejte jim šanci. Nosit je můžete s kotníčkovými botami a halenkou. A ano, klidně i džínovou.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: džínová halenka (Mango, 1299 Kč), džíny s laclem (H&M, 1299 Kč), boty (Mango, 1299 Kč), sluneční brýle (Mango, 599 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Double denim

Vážně tenhle materiál milujete? Pak se nebojte sáhnout, jak už jsme naťukli výše, po dvou denimových kusech. K oblíbeným džínám (v nových kolekcích najdete spoustu roztřepených nohavic) tak klidně oblečte i denimovou bundu. A ne, nemusíte vyhlašovat pátrání po do puntíku stejných odstínech.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: džíny (Topshop, 1499 Kč), košile (Topshop, 1299 Kč), kabelka (Mango, 399 Kč), džínová bunda (Topshop, 1999 Kč), boty (Reserved, 1199 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Slimky jinak

Přestože jsou v kurzu nejrůznější typy džínů, nemůžeme opomenout ani oblíbené slimky. I když si nepořizujete přímo nové, vyzkoušejte alespoň jiné kombinace – džínové kalhoty se budou stále častěji párovat s šaty. Nebojte se přitom vyzkoušet nejrůznější střihy i délky.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: džíny (Reserved, 649 Kč), šaty (Topshop, 1999 Kč), džínová bunda (Topshop, 2299 Kč), boty (H&M, 999 Kč), prsten (Lindex, 149 Kč)Foto: Greta Blumajerová

S aplikacemi

Chcete-li vsadit na módní novinku, odneste si do kabinky džíny s našitými aplikacemi. Ty, které vidíte na modelce, jsou širší a zkrácené, vy můžete samozřejmě zvolit jiné střihy tak, aby vyhovovaly vaší postavě a vkusu.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: body (Topshop, 999 Kč), džíny (H&M, 1499 Kč), vesta (Reserved, 999 Kč), boty (H&M, 899 Kč), kabelka (H&M, 349 Kč), náušnice (Mango, 199 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Náš tým 

  • Styling - Ivana Pražáková
  • Vizáž - Petra Soukupová
  • Modelka - Magda D. (Ely Management)

A které džíny se nejvíce líbí vám?

Reklama

Související témata:

Načítám