Hlavní obsah

Novinka: Magnetické zdobení nehtů!

Foto: Alessandro

Magnetické zdobení nehtů zvládnete i vyFoto: Alessandro

Reklama

Už vás omrzela francouzská manikúra nebo jednobarevné zdobení nehtů? Toužíte po změně, ale dáváte přednost originalitě? Pak vám představujeme úplnou novinku, která zabodovala na letošním 11. ročníku veletrhu World of Beauty & Spa, který se konal v únoru v O2 aréně v Praze. Magnetické zdobení nehtů pomocí speciálních laků zvládnete v pohodlí domova i vy!

Článek

Je to snadné, jako byste si lakovaly nehty. K vytvoření originálního vzoru, který zaujme na první pohled, potřebujete jen speciální lak GO MAGIC a magnetickou zdobičku. Zbytek má na starosti unikátní patent.

Kouzlo za pár vteřin

Ke zdobení nehtů se dá použít buď lak, nebo také gel. Oba typy obsahují unikátní patentované kovové pigmenty. Laicky řečeno po nanesení barevné vrstvy stačí jen vložit nehty pod upravený magnet a několik sekund počkat. Podle typu tohoto magnetu se na nehtech objeví konečný reliéf.

Foto: Alessandro

Laky obsahují kovové pigmentyFoto: Alessandro

Foto: Alessandro

Gely jsou jen pro profesionální použitíFoto: Alessandro

Barevná škála

Zimní kolekci odstínů Bombastic Brown, Blue Moon, Spacy Grey a Queen Berry už pomalu odzvonilo. S příchodem jara jsou tu totiž nové pestré barvy, které skvěle doplní váš jarní outfit.

K dostání byly zatím motivy pruhů a hvězdy. I když jsou jen dva, můžete si pohrát s barvami, a tak vytvořit nekonečnou škálu variant. V budoucnu se jistě objeví i další vzory.

Foto: Alessandro

Kovové efekty jsou velmi zajímavéFoto: Alessandro

Gel nebo lak

Pro domácí použití jsou určené pouze magnetické laky. Nanášejí se stejně jako ty, které znáte. Kromě speciálního laku nepotřebujete nic než zdobicí magnet s nastavenou šablonou. Gely naopak uvítají profesionálky do svých kosmetických salonů. Princip jejich nanášení je stejný jako u gelů barevných, jen přibude krok s magnetickým zdobítkem. Laky se dají odstranit klasickým způsobem pomocí odlakovače. Gely se brousí a doplňují.

Postup krok za krokem

1. krok

Vložte prst do magnetického zdobítka tak, aby byl orientovaný na střed podložky. Magnet nastavte asi 5–10 milimetrů nad nehet.

2. krok

Nalakujte nehet vrstvou magnetického laku na nehty. Vrstva by měla být stejnoměrná a dostatečná. Vložte prst na připravenou podložku zdobítka a přiložte magnet, který jste si v kroku jedna přednastavily.

3. krok

Magnet by měl na nehet působit asi 10 vteřin. Po celou tuto dobu s magnetem nijak nehýbejte, jinak by se výsledný vzor mohl poničit. Stejným způsobem postupujte i u ostatních nehtů.

4. krok

Nakonec zafixujte svrchním lakem s leskem.

Jak dlouho vydrží a kolik stojí?

„Laky jsem vyzkoušela a zvládla jsem to, i když nejsem zrovna talent na lakování,“ říká o svých zkušenostech jedna z uživatelek Anna Sládečková. Při správném nanesení spolu s podkladovým lakem, vrstvou laku a svrchním lakem s leskem jí prý vydrží až týden. Gely budou podle odrostů zdobit vaše nehty asi tři týdny.

Foto: Alessandro

Laky se dají koupit v sadě nebo samostatněFoto: Alessandro

Obojí seženete jak v sadě se zdobítkem, tak i samostatně. Například jeden barevný lak se zdobítkem stojí 490 korun. Magnetický gel samostatně seženete za 412 korun. Profesionální sada 4 gelů a dvou magnetických zdobítek stojí 2174 korun. Pokud si samy přeci jen netroufnete, ptejte se po magnetickém zdobení u svých manikérek.

Už teď se těšíme, jaké novinky přinese podzimní oblíbený veletrh.

Reklama

Související témata:

Načítám