Hlavní obsah

Odlíčená za pár vteřin? Ano!

Foto: Thinkstock

Odličování je čím dál snazšíFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mléko, tonikum, odličovač očí… Která z nás má ale čas na precizní odlíčení krok za krokem? A tak se zrodil nápad, co to takhle všechno spojit do jednoho přípravku? Moderní doba si žádá moderní postupy! Takže nanést, setřít, a make-up je pryč!

Článek

Navíc výrobci kosmetiky nám jdou na ruku, snaží se nám závod s časem ulehčit. Využijme toho!

Zázračné tampony s olejem

Společnost Hartmann-Rico uvedla na trh praktického pomocníka pro snadné, ale zároveň důkladné odlíčení – vatové tampony napuštěné odličovací emulzí s optimální pH hodnotou se hodí pro obličej, dekolt i oči. Jelikož Bel Lotion Pads obsahují olej, vážou na sebe nečistoty a make-up, avšak nezanechávají mastný film. Neobsahují alkohol, jsou testované dermatologicky, ale i z hlediska reakcí na oči. Balení v praktických krabičkách po 30 kusech stojí 77 korun a vybrat si můžeme ze dvou variant: s obsahem aloe vera nebo mořskými minerály.

Linka navíc? Tyčinka to zařídí!

Stejný výrobce rovněž myslí na nehody při líčení, které je přímo radost odstraňovat olejovými tyčinkami Bel Premium vhodné pro korekci make-upu. Vzhledově se neliší od běžných hygienických tyčinek, avšak jedna jejich strana je napuštěná odličovacím olejem, který si hravě poradí s jakýmkoliv kosmetickým přešlapem. K dostání jsou za doporučenou cenu 29,90 Kč (75 kusů v uzavíratelné krabičce zabraňující jejich vysychání).

Zářivá a zdravá pleť s peelingem

Ani peeling již nemusí být překážkou pro ženy s rychlým životním tempem. Bel Peeling Lotion Pads – vlhké tampony napuštěné emulzí s obsahem jemných perliček abrazivního účinku se postarají o rychlé obroušení odumřelých buněk. Cena za balení po 24 kusech je rovněž příjemná: 74,90 korun.

3 v 1 není jen káva

V oblasti rychlého, snadného, ale i účinného odličování mají své nezastupitelné místo také výrobky typu 2 či 3 v 1, které čistí a tonizují pleť. Jedním z nich je odličovač očí a rtů Demaquillant Sensation Yeux et Levres 125 ml – Payot Paris, jenž kromě odstranění make-upu tonizuje a zklidňuje otoky v oblasti očí. Obsahuje heřmánek či zelený a bílý čaj. Jeho cena se pohybuje okolo 500 korun.

Nečistoty přechytračíme!

Čisticí mléko, tonikum a odličovač očí v jednom Vichy Demaq. Integral odličovač 3 v 1 (200 ml) je šetrný k citlivé pokožce i očím. Obsahuje aktivní látku zvanou captelae, což je extrakt z afrického stromu domorodci nazývaném karité. Captelae k sobě nečistoty přímo přitahuje! Cena 342 korun za balení čili pohodlného a důkladného očištění pleti je dobrá.

Ubrousky na všechny starosti

Nyní v letním období se můžeme potýkat s odličováním voděodolných řasenek, na které běžná mléka nestačí. Odpověď má Nivea visage v podobě pleťových ubrousků, jenž nás jedním tahem zbaví nečistot a líčení včetně zmiňované maskary. Jsou vhodné i pro suchou a citlivou pleť, neboť ji zklidňují a hydratují. Za cenu 115 korun/25 kusů jsou ideálním společníkem na cesty, takže je můžeme v klidu s sebou přibalit na dovolenou!

Po odlíčení jakýmkoliv přípravkem nesmíme zapomenout na použití hydratačního krému. To už „bleskové“ tampony ani mléka v plné míře nezastoupí.

Reklama

Načítám