Hlavní obsah

Opusťte ho - nezaslouží si vás!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Mariina situace má řešení, jen mít odvahuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Marie, před chvilkou jsem dočetla váš příběh o tom, že se s vámi nechce milovat, protože jste prý tlustá, který jste psala na Pro ženy... Chtěla bych vám říct, abyste se vykašlala na peníze, 150 000 není tak moc, jak to vypadá na první pohled, přece kvůli nim nemůžete zahodit celý život.

Článek

Nemyslím si, že jste ve slepé uličce - máte přece vlastní byt, který jste pronajala známé - můžete se jí omluvit s tím, že vám bydlení s přítelem nevyšlo, a odstěhovat se od něj. On vám přece za to nestojí, je to sobec, co vám ničí psychiku, život... Z vašeho příběhu se mi zdá, že je to přesně ten typ chlapa, od kterého je třeba utíkat co nejdál. Taky jsem s jedním takovým chodila - vsadím se, že vám doma s ničím nepomůže, ale má plnou pusu připomínek...

S tím svým partnerem jsem si připadala ošklivá, hloupá, neschopná a měla jsem pocit, že kdybych se s ním rozešla, už nikdy nikoho mít nebudu - a víte, jak to se mnou dopadlo? Pár měsíců po rozchodu (on se zhroutil) jsem potkala prince - nebyl na bílém koni, ale jsme spolu osm let, před třemi roky jsme se vzali, loni koupili dům... koně bychom rádi měli taky (na barvě netrváme) a plánujeme miminko.

Chci tím jenom říct, že každá může žít svou pohádku se šťastným dějem, jen musí najít sílu odejít od muže, který si nezaslouží, aby s ním vůbec kdy nějaká žena byla. I když se vám zdá, že jste ve slepé uličce, otočte se a vyjděte z ní ven - a to i s tím, že budete mít finanční ztráty. Váš život za žádné peníze nestojí - nikdy jich nebude dost, aby váš život nebyl víc!!!

Držím vám palce a přeju štěstí, ať už uděláte cokoliv!

Reklama

Načítám