Hlavní obsah

Orální sex: Ze skvělého úžasný? Takhle!

Foto: Thinkstock

Orální sex je jednou z nejoblíbenějších intimních praktikFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co mají společného abeceda, privátní rautík, podtlak, vibrace a alobal? Jednu z nejoblíbenějších intimních praktik, která si žádá spojení jazyka a klína! A tyhle vychytávky vám potěšení ještě více zpestří!

Článek

Orální sex je sám o sobě skvělý. Patří mezi velmi oblíbené praktiky, bez kterých by to snad v posteli ani nešlo. A není se čemu divit. Ústa a pohlavní orgány představují snad nejcitlivější partie lidského těla, takže jejich vzájemným spojením vzniká výjimečná rozkoš pro toho, kdo ji přijímá, i pro toho, kdo ji dává. „Rty a jazyk obsahují velké množství nervových zakončení, proto je nám tato činnost tak příjemná,“ uvádí sexuolog Zlatko Pastor.

Žádná jiná praktika nesymbolizuje intimní blízkost dvou lidí víc než orální sex. A právě proto jsme sestavili hitparádu těch nejlepších vylepšení, technik a postupů, které orál povyšují až na božskou hranici slasti.

Jak na nejlepší orální sex: Pro ženy o mužích

Nestahujte předkožku

První, co uděláte, když na vás vystrčí toho svého habána, je, že ho uchopíte do ruky, stáhnete mu předkožku a strčíte si ho celého do úst. Nic proti tomuto postupu, ale změna je život. Neobřezanému muži předkožku nestahujte, ale dostaňte se pod ni špičkou jazyka a kružte jím kolem žaludu. „Kdo nezažil, neuvěří,“ svěřuje se Patrik.

Uspořádejte soukromý raut

Žena, která nefalšovaně touží po felaci, je pro muže pokladem. Právě v takový moment je správný čas na trochu té rozkošně kreativní nálady. Vezměte si do pusy kousek zubní pasty, mentolový bonbon, vypijte studený či horký nápoj, ponořte milencův penis do marmelády, šlehačky nebo medu. Nebo nakupte ovoce, vydlabejte do jednoho kousku otvor, nasaďte ho na penis a otáčejte jím tak, aby vytékala šťáva. Jestli budete mít k ruce sekt, použijte i ten. Možná bude nejdřív protestovat, ale jakmile uvidí vaše nadšení, zapálení pro věc a lahodné vysávání všech těch dobrůtek, zatočí se mu štěstím hlava.

Foto: Thinkstock

Buďte při takovéto rozkoši trochu kreativníFoto: Thinkstock

Vytvořte podtlak

Mnoho mužů je vděčných za vytvoření mírného podtlaku v ústech. Toho docílíte tak, že až vsunete jeho chloubu do pusy, vtáhnete vzduch do plic. Částečné vakuum a rytmické pohyby vaší hlavou zajistí zbytek. A propos: Víte, že se mu věkem zmenšuje?

Dejte mu vstupenku na Tour de ráj

Nechte penis, aby prozkoumal všechna zákoutí vašich úst! Nasměrujte si ho do levé tváře, pak zase do pravé. Dovolte mu nahlédnout na vaše stoličky i pod jazyk. Na některých místech se mu určitě zalíbí!

Lízejte ho na hlavičce

Mějte hbitý jazyk! Krouživé a točivé pohyby jazykem skoro každý muž ocení. Udržujte pravidelný rytmus a nemilosrdně se s ním mazlete. „Když u toho milenka ještě vzdychá, dal bych jí v tu chvíli všechno na světě,“ usmívá se Patrik.

Speciální bonus

Obalte varlata v hliníkové fólii, jak radí sexpertka Olivia St. Claire z Colorada, jejíž práce byly publikovány ve 21 zemích světa. Ne, to není vtip. Až budou celá stříbrná,přiložte je k ústůma napodobujte hučení. Právě tahle vychytávka totiž způsobí příjemné vibrace.

Jak na nejlepší orální sex: O co si říct muži

Nechte na sebe vypláznout jazyk

Dejte partnerovi přečíst tenhle článek, aby zjistil, že lízat se dá i co největší plochou jazyka – ne jen špičkou, kterou navíc neustále zašpičaťuje. (Některým ženám se líbí stimulace poštěváčku dokonce i spodní stranou jazyka.) Je to jednoduchá, a přesto účinná finta, jak si užít víc skvělého orální sexu!

Foto: Thinkstock

Příjemné krouživé pohyby jazykem si vychutná každý z partnerůFoto: Thinkstock

Nesundávejte si kalhotky

Zajímavým zpestřením orálního sexu je, když si na sobě necháte kalhotky. Jak se partner propracovává do rozkroku, vklouzává jazykem pod látku a odsouvá nohavičky stranou, nabývá vzrušení na významu. „Miluju to,“ přiznává Markéta.

Požádejte o vibrující jazyk

Skvělých výsledků dosahují ti milenci, kteří k orálu přizvou malý vibrátor. Jakmile je jejich partnerka dostatečně vzrušená, přiloží jí špičku jazyka na poštěváček, přičemž z druhé strany o jazyk opřou malý vibrátor. Ten ho rozkmitá takovým způsobem, že se milencův výkon ztrojnásobí!

Nastavte ten nejlepší rytmus

Jistě budete souhlasit s tím, že to nejlepší, co muž může při lízání dělat, je udržovat stálé tempo a mít něžný přístup „k věci“. To je pak blaho! Když si mu navíc přikleknete nad obličej a prohnete se mírně v zádech, otevře se vaše svatyně tak, aby v ní mohl kmitající jazyk zahájit úžasný orgastický rej.

Zahrajte si orální abecedu

Psát prstem písmenka na záda partnera je známé. Ale jazykem na vulvu? Jednotlivé znaky abecedy si zaslouží poctu, aby mohly být vepsány do tak posvátného místa, no ne? „Tahle hra se mi moc líbí a doporučila bych ji všem ženám. Já už mám svoje oblíbená písmenka i slova,“ říká čtenářka Majka.

A vůbec, zkuste orální sex trochu jinak, víc ve vlastní režii. Facesittingu přijdete na chuť! Více zde.

A co zkusíte vy?

Reklama

Načítám