Hlavní obsah

Orgasmus krok za krokem! 2

Foto: shutterstock.com

Naučte se mít ráda své těloFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

2. díl - Chcete mít tak silný orgasmus, který by rozbil okenní sklo? S trochou tréninku a uvolnění máte šanci! Nalákejte sama sebe k vyvrcholení s pomocí našich tipů!  P. S.: Je to v každé z nás, jen to probudit!

Článek

Chci orgasmus, ale neonanuji!

Jistá nejmenovaná čtenářka zde na ProŽeny.cz hledala radu, jak orgasmu dosáhnout, když masturbaci neprovozuje a ani provozovat nechce. No, to je docela problém, protože nedojde ke sblížení s vlastním tělem a otevření se sexualitě, nicméně... Naděje umírá poslední, takže rada nejen pro ni zní: Musíte hlavně chtít slastný okamžik prožít. Od rána se těšte na příjemný večer s partnerem a nalaďujte se na erotické hrátky.

Jak na „óčko" s partnerem:

  • O nic se nepokoušejte, když jste unavená nebo podrážděná.
  • Nalijte si skleničku vína, obstarejte erotický film, pokud vám nedělá problém na něco takového se dívat. Před ním nebo i během něj navažte s partnerem konverzaci a snažte se uvolnit.
  • Při předehře se soustřeďte na to, jak se dotýkáte mužova těla, co to s ním dělá, jak reaguje na vaše podněty.
  • Sama mu zkuste vést ruce tam, kde je vám to příjemné, napovězte mu, co a jak má provádět. Povězte mu, kde a jak hledat váš bod G (Stačí si prohlédnout naše starší články na ProŽeny.cz, inspiraci například najdete ve článku Úžasná genitální masáž ženského klína či Orgasmus až na prvním místě).
  • Myslete na příjemnost okamžiku a fakt, že když se to nepovede dnes, tak zítra je taky den. Prostě si jen vychutnávejte pozornost svého muže.

Nyní máte na svůj první orgasmus dobře našlápnuto! Třeba právě vy budete patřit mezi ty šťastné, které vědí, co je to ženská ejakulace.

Foto: shutterstock.com

Někdy stačí si sex jen zpestřitFoto: shutterstock.com

Orgasmus jen o samotě

Jelikož je orgasmus nevyzpytatelný, stává se i to, že při onanii přijde, ale při dráždění partnerem nikoliv. Vysvětlení se skrývá za úzkostí či nějakými obavami, které vzrušení potlačují (strach z nákazy pohlavní chorobou či nedostatečná ochrana před otěhotněním, nevhodné prostředí, nátlak ze strany partnera...).

Někdy je dosáhnutí orgasmu blokováno panickou hrůzou nad tím, že milování je atletická disciplína, která si žádá abnormální výkony. Prostě řečeno: jsou tací, kteří neberou sex jako příjemnou zábavu, ale spíš nucenou povinnost udělat protějšku dobře. Z toho jsou nevrlí, nervózní a roztěkaní, což jejich depresivní náladu ještě prohlubuje. Je třeba je přesvědčit, že nezáleží na délce soulože, nebazíruje se na určitých polohách a postupech, nýbrž milování je o blízkosti, radosti z přítomnosti druhého atd. Osoba považující milování za trest nebo stres by měla přistoupit na jakousi vlastní rekvalifikaci, dá-li se to tahle nazvat. Musí hledat a objevovat svá citlivá a vzrušivá místa, zapracovat na svých obavách - odnaučovat se jimi nechat ovládat. (Na pomoc si může přizvat i sexuologa, neboť ve dvou se to lépe táhne a není proč se stydět za odbornou pomoc.)

Změna stylu milování

Někdy pomůže i změna partnera nebo jeho přístupu k sexuálním hrátkám. Případ paní Evy mluví jasně: „Jsem vdaná 6 let a s manželem jsem nikdy nedosáhla orgasmu. Na služební cestě jsem zhřešila a svému muži byla nevěrná. Vím, nemělo se to stát, ale otevřelo mi to oči. Ten druhý na mě při sexu začal mluvit sprostě, což mě neobyčejně vzrušilo. A najednou jsem poznala, co to je orgasmus. Teď se snažím nadhodit partnerovi, aby si maličko upravil slovník," poodhaluje své záměry pohledná manažerka.

Takže objevovat, provádět roztodivné expedice do nitra sexuálních radovánek, poznat se a myslet na to, že milování má přinášet nádherné pocity. Jestliže přijmete tento fakt za vlastní, orgasmus vám bude odměnou!

A co váš orgasmus? Jak dlouho jste na něj čekala? A máte nějaké fígle pro jeho polapení? Svěřte se nám na info@prozeny.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám