Hlavní obsah

Oslňte okolí v zimě!

Reklama

Ach vy ženy… Neustále toužíte být krásné, svůdné a žádoucí. A to i v zimě, kdy počasí rozhodně není nakloněno obnažování a virózy číhají doslova na každém kroku.

Článek

Abyste upoutaly pozornost mužského oka i přes vrstvy oblečení, je potřeba se důkladně zaměřit právě na jednoduché „lapače“, které vlastní každá žena. Že nevíte, co si pod tímto pojmem představit? Nebudeme vás dlouho napínat! Jsou to v první řadě bujné kadeře, které jsou jasnou trefou do černého!

Každá žena touží být majitelkou krásných vlasů. Často ale kvůli nevhodné péči, špatné stravě či zvýšené míře stresu vlasy přicházejí o potřebný lesk, vypadávají a ztrácí na svém objemu. Co dělat, když s hrůzou zjistíte, že stále více vlasů zůstává v hřebenech, na oblečení nebo na zemi?

Nekvalitní vlasový porost už dávno není pouze mužský problém

Máme pro vás jednoduché řešení, které pomohlo už stovkám žen. Jedná se o jedinečný doplněk stravy Reneval Neo™, který obsahuje vyvážené množství aminokyselin, minerálů, vitaminů a nenasycených kyselin. V přípravku se dále nacházejí extrakty z pivovarských kvasnic, zlatého prosa a obilných klíčků.

Reneval Neo využívá unikátní Stop-Loss-Hair complex™, což je speciálně technologicky vyvinutá směs: esenciální aminokyseliny, biotin, L-tyrosin, kyselina panthotenová, kyselina listová a zinek. Díky biotinu a zinku omezuje vypadávání vlasů a podporuje normální růst vlasů.

Unikátní doplněk stravy Reneval Neo

Neváhejte a vyzkoušejte přípravek Reneval Neo

Při nákupu na www.renevalneo.cz zadejte kód FE72 a získejte slevu 30 %. Sleva je platná do 18. 12. 2015.

Jak již bylo řečeno, krásné vlasy přilákají pozornost mužského hledáčku zcela přirozenou cestou. Co ovšem může jeho pozornost spíše odradit, je pohled na posmrkaný kapesník, sklíčený výraz a zarudlý nos od neustálého posmrkávání. Co tedy podniknout v situaci, kdy jsou rýma, kašel a teploty téměř na denním pořádku?

Kapesník u nosu rozhodně není ideální módní doplněk

Jestliže i vás trápí neustále se opakující zdravotní komplikace, zřejmě máte oslabenou imunitu. V této situaci je vhodné navštívit nebližší lékárnu, kde je možno bez předpisu zakoupit osvědčený přípravek.

Vyzkoušet můžete jedinečného pomocníka v podobě doplňku stravy Imunit Hlíva ústřičná 800 mg s rakytníkovým olejem a echinaceou. Kromě vysokého obsahu sušené plodnice hlívy (800 mg) obsahuje také rakytníkový olej, echinaceu, nukleotidy a selen, který komplexně udržuje obranyschopnost a přirozenou imunitní odpověď.

Doplněk stravy Imunit Hlíva ústřičná 800 mg s rakytníkovým olejem a echinaceou

Dopřejte své imunitě posilu, kterou teď nutně potřebuje, a přesvědčte se, že vaše krása pokvete i zimním čase!

Reklama

Související témata:

Načítám