Hlavní obsah

Parfumánie - jiskřivé vůně léta

Foto: archiv firmy

S vůní Kylie Minogue budete nepřehlédnutelnáFoto: archiv firmy

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příboj nových vůní přinese jiskřivé tóny moře a letních dnů. Těšíte se na vůně léta? Jsou tu! Vybrali jsme pro vás ty nej... zachycují atmosféru letních dnů. Hodí se na pláže, ale i na večerní party pod širým nebem. Nalaďte se na léto, přestože v kraji stále kraluje paní Zima.

Článek

Vůně plážových barů

Ocean Lounge, sezonní vůně od značky Escada, je novou, svěží a úchvatnou vůní evokující a zachycující idylický čas léta. Je inspirována magickými momenty letních prázdnin, kdy pozdně odpolední slunce dodává večerní party smyslnou atmosféru. Hodí se k lehkým halenkám, šatům s odhalenými rameny. I samotný flakon mísí nápadité barvy od uklidňující fialové po vášnivě rudou, aby napodobily pestrou scénu plážového baru.

Růžová barva parfémů

Lacoste Love of Pink je vytvořena pro mladé dívky s vášní pro lásku a smyslem pro romantiku. Nová svůdná vůně vyjadřuje neopakovatelný delikátní výbuch citů a příjemného vzrušení, kdy si uvědomíte, pro koho od tohoto okamžiku bije vaše srdce. Vroucí, romantická, nádherně ženská a energická - tato unikátní vůně kombinuje směs pikantních ingrediencí, zjemněných o květinové srdce a smyslný dřevitě-pižmový základ.

Foto: archiv firem

Milenci si musí vonětFoto: archiv firem

Vyzkoušejte vůní on + ona

Další plážovou vůní je dvojice Esprit Groovy Life. Opojná vůně nutí užít si každý den, uvolnit se, nechat se unášet na vlnách dlouhých letních dnů. Groovy Life for Her je léto zachycené ve flakonu. Groovy Life for Him láká k neodolatelnému výletu na zelených dřevitých tónech.

Delikátní letní kytice

Vůně Kate Moss Summer Time uvnitř čirého skla září zlatou barvou a vytváří tak iluzi, že ve flakonu je polapené léto. Kontrastní kouřově černý uzávěr, vypadá jako broušený krystal, naráží na tajemnou smyslnost Kate. Když na sobě máte tuto vůni, v paměti se vám vybaví louka plná květin v letním slunečním oparu.

Styl se sofistikovaností

Vůně Kylie Minogue Couture je elegantní a zároveň moderní, je určena především ženám, které mají cit pro módu. Otevírá se kouzelnou kyticí Amarena višní, citronových květů a klasických fialek. Poté vás uchvátí srdce hlubšími nótami exotického ylang ylang, v noci vykvétajícího jasmínu a jemnými zářivými akcenty květu mučenky. Základ reprezentující vnitřní sílu je zkomponován z tónů pižma dodávajících hebký pocit kašmíru. Šíříte kolem sebe přitažlivý půvab, s touto vůní budete nepřehlédnutelná.

Foto: archiv firem

Vůně k svádění patříFoto: archiv firem

Provence na jaře

Spring in Provence Celine Dion váže vůně do unikátní kytice. Květinově-ovocná vůně s jiskřivými horními nótami mučenky, bergamotu a koriandru vznášejícího se na pozadí teplého vánku. Sladké nóty zimolezu, mimózy a fíkového květu, jež splývají s jemnou fialkou, vytvářejí příjemné srdce. Kouzelný dojem je umocněn vznešeným základem, který tvoří semínka ambrette a smyslná aura vetiveru ovinutého pižmem navozující jemný ženský pocit vřelého objetí. Vdechnutím vůně se přenesete do neuvěřitelně klidné atmosféry Provence s jejím zářivým sluncem a radostí ze života.

Ve vonném oparu je život krásnější. Vůně navozuje dobrou náladu a neodmyslitelně patří k svádění. Dopřejte si ji už nyní!

Reklama

Související témata:

Načítám