Hlavní obsah

Plážová inspirace do veder: V čem vyrazit k vodě?

Foto: Jakub Jurdič

Stylové plavky, brýle, doplňky a ano, i koupací čepici – to vše najdete v dnešní módní storyFoto: Jakub Jurdič

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ať už děláte cokoli, dejte si na chvíli pohov a pojďte se s námi zchladit k bazénu. Svalnatý plavčík bohužel chybí, těšit se ale můžete na nové módní tipy. O plavky, svršky ani doplňky nebude nouze!

Článek

Je úplně jedno, jestli se chystáte k moři, rybníku nebo ke zmiňovanému bazénu. Stylové plavky, klobouk, pár náramků nebo plážové šaty unosíte všude. Podpatky si samozřejmě nechte maximálně k baru, kam se můžete po slunění odebrat. Pro běžné nošení je jednoduše směňte za sandálky nebo žabky. Ty nejvýraznější plážové trendy vám představí stylistka Eliška.

Silná dvojka

Džínové šortky a bílá košile, kterou můžete ležérně rozepnout nebo ji jen ve spodní části zauzlovat. To je dvojice, která při vás bude stát v dobrém i ve zlém a bude si rozumět se všemi typy plavek, včetně těch celkových. Máte bezproblémovou postavu? Dejte šanci šortkám do pasu. Praktickým i stylovým doplňkem je klobouk.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: horní díl plavek (F&F, 329 Kč), šortky (Topshop, 1299 Kč), košile (H&M, 399 Kč), boty (Ugg, 3490 Kč), klobouk (Claire´s, 469 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Bikiny v ohrožení?

Zatímco dříve sloužily jednodílné plavky převážně jako kamufláž, poslední dobou se k nim uchyluje stále více žen. Rozhodly jste se i vy pro jednou odložit bikiny? Přimlouváme se za neotřelé plavky s potisky a divokými vzory. Až vyrazíte na nákupy, můžete si vyzkoušet i nejžhavější doplněk léta – kšilt.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: plavky (Etam, 1069 Kč), sada náramků (Aldo, 399 Kč), kšilt (H&M, 299 Kč), boty (Aldo, 2399 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

Pátráte po plavkách v celku? Náš tip zní – s potisky a vzory nešetřete!Foto: archiv firem

Plážové šaty v maxi délce

Sněhově bílá barva, maxi délka a knoflíčky, díky kterým odhalíte jen to, co zrovna odhalit chcete. Univerzální plážové šaty unosíte přes jakékoli plavky. My jsme se zamilovali do těchto vzorovaných!

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: plavky (F&F, 469 Kč), boty (Office Shoes, 1990 Kč), náhrdelník (e-shop Be Chick, 799 Kč), plážové šaty (Zara, 999 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

Co přehodit u vody přes plavky? Zkuste kaftan, tuniku nebo sarong!Foto: archiv firem

Květinové potisky

Dáváte přece jen přednost bikinám? Porozhlédněte se po těch s květinovými motivy. Co říkáte na kombinaci žluté a modré? U vody využijete i delší bílé tílko (nebojte se obléknout pánské), které můžete nechat volně viset přes boky nebo ho uvázat na boku na uzel.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: plavky (H&M – horní díl 399 Kč, spodní 299 Kč), tílko (H&M, 249 Kč), náušnice (e-shop Be Chick, 299 Kč), plavecké brýle (Hervi´s sport, 799 Kč), boty (Aldo, 1199 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Retro inspirace

V módě jsou také spodní díly se zvýšeným pasem, při kterých si zaručeně vzpomenete na vaše babičky. Chcete retro inspiraci dotáhnout k dokonalosti? Nasaďte si na oči kočičí brýle. Tip máme i pro zdatné plavkyně, které používají koupací čepici – co vyměnit nudnou klasiku za tenhle květinový kousek?

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: plavky (F&F – horní díl 299 Kč, spodní 239 Kč), koupací čepice (Rosco Sport, 483 Kč), sluneční brýle (Topshop, 599 Kč), prsteny (Aldo, 299 Kč), náhrdelník (H&M, 799 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Chcete se stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám