Hlavní obsah

Podejte mu ruku aneb Tajemství ručního milování

Foto: isifa

Umíte ho opravdu potěšit?Foto: isifa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vzrušující erotická technika? Milování rukou! Že v něm máte nedostatky? Nevadí! Tenhle manuál vás naučí jistotě i zaručeným fíglům, díky kterým bude prosit o milost!

Článek

Američan Michael Webb, expert na seznamování, romantiku a sex, který je autorem knihy Pohlazení za pohlazením (Stroke by Stroke) a jedním z nejvíce dotazovaných mužů, když přijde na lásku a milování, říká, že mnozí muži preferují úžasnou „ruční práci“ nad dobrým orálním sexem. Asi by vás nikdy nenapadlo, že tohle uslyšíte, že? Je tedy nejvyšší čas vypilovat svoji techniku a vzít věci do vlastních rukou! Sexperti poradí, jak na to!

1. Uvelebte se

Platí stejná pravidla pro leváky i praváky? Na které straně máte být, když mu to děláte rukou? Taky to příliš neřešíte a kroutíte se u masturbace jako paragraf? Pak patříte k většině. „Až příliš často se ženy snaží setrvávat v pozici, ve které se cítí nepříjemně nebo nepřirozeně,“ říká Tracey Cox, sexuální guru z Velké Británie. Přitom když partnerovi poskytujete ruční sex, je vaše pohodlí velmi důležité. Tak se uvelebte tak, aby byl jeho penis pro vás jako na dlani. Partner před vámi může stát, zatímco vy sedíte na okraji postele, nebo ležet na zádech. Nasměrovat si ho ale musíte vy, obráceně to neplatí.

Foto: isifa

Mělo by jít hlavně o radost, ne o urputnou fyzickou práciFoto: isifa

2. Preferujte střídmé vlhko

Sliny jsou lepší než nic, ale chytré holky si k ruce připraví kvalitní maziva, takže se rozhodně nemusíte cítit trapně, když vymačkáváte tubu s lubrikantem do dlaně. Ale pozor, s množstvím to nepřehánějte. „Velkorysá dávka mazadla výrazně eliminuje žádané tření penisu,“ popisuje Cox.

3. Mějte sebevědomou techniku

Už jen čtení o technikách ručního sexu vám nahání hrůzu? Chcete to vzdát ještě dřív, než začnete? Vyzkoušejte si některé fígle, které později pospojujete „v seriál“ (klidně i na banánu, pomůže-li vám to). To je celá věda. Jediné, co opravdu musíte zvládnout, je základní pohyb. Rukou pevně uchopte penis u jeho kořene a jezděte po něm nahoru a dolů. Sem tam si na špičce dejte pauzu, rozevřete dlaň a kružte jí po hlavni té nabité pistole: malé, pomalé a sexy kruhy. A další pohyby?

  • Ze strany na stranu: Pokud sedí na posteli, sevřete penis mezi své dlaně (jako když se chystáte tleskat), ale místo toho ho poválejte ze strany na stranu. Pohyb tak bude připomínat gesto prosby. Jedná se o odlišný způsob, než jakým by se normálně ukájel sám vlastní rukou, nicméně to neznamená, že by se mu to nemohlo líbit.
  • Hříšné masáže: Uchopte penis pevně oběma rukama tak, aby pouze palce mohly masírovat celé tělo pyje. Můžete dělat tahy od kořene po špičku nebo kruhy v závislosti na tom, co má partner nejraději.
  • Hrátky s předkožkou: Pokud je partner neobřezaný, bavte se s jeho předkožkou. „Jemně ji vytáhněte a obtočte okolo penisu, což přivodí různé pocity. A ještě lépe: Požádejte milence, aby si s ní pohrál před vámi, takže uvidíte, co se mu líbí a co si s ní počít,“ říká Michael Webb, který přichází i s dalším trikem.
  • Citron: Jednou rukou penis držte v základně, tou druhou točte jeho špičkou, jako když odšťavňujete citron. Jemně samozřejmě. Citlivý přístup je důležitý.
Foto: isifa

Každý muž ocení hravou ženu!Foto: isifa

4. Doprovoďte ho k orgasmu kombinacemi

„Bez ohledu na to, jak šikovná a účinná je vaše ruční práce, většina mužů často potřebuje i další stimulaci, aby se urychlil proces orgasmu,“ varuje Tracey Cox před nekonečnou nocí, kdy vám někdy k ránu ruka doslova zdřevění. Co s tím? Jste-li v pozici, která to dovoluje, použijte svůj jazyk a věnujte varlatům, krku, vnitřní straně stehen a jeho bradavkám polibek. Kombinace masturbace rukou a orálu je neodolatelná…

5. Nebojte se rekvizit

Pokud se vy a váš muž řadíte k těm odvážnějším, vyzkoušejte malý, válcovitý vibrátor, který by mohl konkurovat kouzelné hůlce. Držte ho na jeho varlatech, nebo si ho opřete o tu ruku, která drží penis u kořene. Jelikož se na ni vibrace přenesou, roztančíte i lenocha.

Případně si okolo ruky omotejte hedvábný šátek či korále, těmi pak přejíždějte odspoda nahoru ke špičce. Máte obavy o jeho reakci? „Takovým experimentům se žádný chlap nebrání. Je fajn mít v posteli hravou partnerku,“ nechává se slyšet čtenář Štěpán. A pro ženy je zase dobré mít vrabce v hrsti nežli holuba na střeše.

A co vy? Věnujete se pravidelně ručnímu sexu, nebo váš partner dává přednost jiným praktikám?

Související témata:

Načítám