Hlavní obsah

Podzimní hubnutí je příjemnější. Víte proč?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kvůli chladnějšímu počasí se začínáte chumlat do svetrů. Dny jsou kratší, sluníčka méně a slábne i motivace k hubnutí. Podzim je přitom k hubnutí přímo ideální. S proteinovou dietou!

Článek

Pokud potřebujete zhubnout opravdu výrazně a zbavit se větší nadváhy, je pro vás podzim pro start diety naprosto ideální. Budete mít totiž dostatek času nejen na vlastní redukci, ale především na stabilizaci váhy. Příští letní sezonu tak budete v plavkách za hvězdu!

Motivace a rychlé výsledky

Pokud jste se k hubnutí již rozhodli, bude pro vás velmi důležitá motivace. A co by mohlo být povzbudivější než samotné výsledky? Především z toho důvodu je jednou z nejúčinnějších, a tím pádem také nejoblíbenějších diet proteinová dieta. Vždyť v prvním měsíci je možné shodit až 10 kg tuku!

Jak proteinová dieta funguje?

Příkladem takové proteinové diety je KetoDiet a její princip je vcelku jednoduchý. Tím, že snížíte příjem cukrů a kalorií obecně a zároveň začnete pravidelně tělu dodávat vysoce kvalitní bílkoviny ve formě instantních jídel či nápojů, nastartujete proces spalovaní uložených tuků. Vaše nadbytečná kila začnou rychle mizet, ale vaše svaly budou maximálně ochráněny. Je to zcela přirozené, a především bez chemie. Pokud navíc budete dodržovat některá základní pravidla, zbavíte se nadváhy natrvalo.

Díky KetoDiet zhubnete natrvalo

Další výhody proteinové diety

Rychlými výsledky ale výhody proteinové diety KetoDiet nekončí. Výrazným kladem je například utlumení pocitu hladu již druhý či třetí den hubnutí a navození dobré nálady. Průběh dietyje tím pádem velmi příjemný, bez nervozity nebo podráždění.

Těšte se na shození kil. Už brzy s KetoDiet!

Trápí vás celulitida?

S nadbytečnými kily jde zpravidla ruku v ruce také trápení s takzvanou pomerančovou kůží na stehnech, zadečku či bocích. Proteinová dieta KetoDiet ale prokázala, že výrazně pomáhá dokonce i v boji s tak houževnatým protivníkem, jako je celulitida.

Další informace o proteinové dietě KetoDiet najdete na www.ketodiet.cz nebo na www.facebook.com/ketodiet.

Reklama

Související témata:

Načítám