Hlavní obsah

Pohodlné jaro: Tenisky jako nejžhavější doplněk!

Foto: Jakub Jurdič

V teniskách pózovala naše čtenářka EliškaFoto: Jakub Jurdič

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ruku na srdce. Většina módních kousků není moc praktická, a už vůbec ne pohodlná. O to více překvapil trend, díky němuž i ty největší módní nadšenkyně odložily podpatky. A přezuly se do tenisek.

Článek

Zapomeňte na každodenní boj s vysokými podpatky a alespoň čas od času je vyměňte za něco pohodlnějšího. V letošní sezoně si můžete obout tenisky téměř k čemukoli a ještě se vymluvíte na diktát módních návrhářů. Placky vám sice na rozdíl od podpatků neprodlouží nohy, pokud si ale chcete dát od jehel pohov, můžete to udělat opravdu stylově.

Proběhněte se!

Začneme tím nejvýraznějším trendem a velkou změnou na módním poli. Zatímco dříve patřily funkční boty výhradně ke sportu, letos jdou na dračku barevné Air Max nebo New Balance. Nosit je můžete s čímkoli ženským – pokud máte odvahu, inspirujte se sestavou stylistky Elišky a zkuste tenisky obout k tylové sukni a svetru. Že vás na běžecké boty nenalákáme? Nebojte, pokročíme k městským variantám.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: svetr (Zara, 399 Kč), tylová sukně (Akari, 1776 Kč), náhrdelník (Aldo, 699 Kč), tenisky (Nike Free, 3390 Kč), kabelka (Aldo, 1299 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

V hlavní roli: tenisky Nike Free, 3390 KčFoto: Jakub Jurdič

Foto: Archiv firem

Tenisky jsou tím nejmódnějším doplňkem jara! Které si vyberete vy?Foto: Archiv firem

Dejte šanci odleskům

Obout se můžete i do kecek s metalickými odlesky. Stylistka je pojala volnočasově a zlaté kraťasy doplnila ležérní mikinou s kapucou. Stejně tak je ale můžete zkombinovat i s kterýmikoli šaty, tenisky je příjemně odlehčí.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šortky (H&M, 899 Kč), čelenka (Claire´s, 169 Kč), mikina (Adidas Originals, 1799 Kč), tenisky (Armani Jeans, 3890 Kč), skateboard (Sportisimo, 799 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

V hlavní roli: tenisky Armani Jeans, 3890 KčFoto: Jakub Jurdič

Kecky i k „pouzdrovce“

Decentní variantou jsou sněhově bílé kecky, které si budou rozumět i s pouzdrovou sukní. Pokud máte rády ženské oblečení a potřebujete pohodlnější obutí, než jsou podpatky, jděte do nich.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: sukně (ASOS, 694 Kč), tenisky (Baťa, 1390 Kč), psaníčko (Zara, 599 Kč), bunda (Zara, 1499 Kč), košile (Zara, 899 Kč), prsteny (Bijou Brigitte, široký – 260 Kč, sada tenkých/ 3 kusy za 220 Kč), náramek (Bijou Brigitte, 399 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

V hlavní roli: tenisky Baťa, 1390 KčFoto: Jakub Jurdič

Foto: Archiv firem

K teniskám se skvěle hodí i pouzdrová sukně. Z jarních kolekcí nás nejvíce zaujala tato trojiceFoto: Archiv firem

Šněrovací klasika

S Converskami vás asi nemusíme seznamovat, v jejich černobílém provedení je můžete nosit klidně i ke kalhotovému kostýmu. Za podpatky je vyměňte v případě formálních a společenských událostí.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: kalhoty (Zara, 999 Kč), sako (Zara, 2499 Kč), tílko (H&M, 349 Kč), náhrdelník (H&M, 349 Kč), tenisky (Destroy, Converse, 1599 Kč), psaníčko (Leiser, 5090 Kč), prsten (Bijou Brigitte, 289 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

V hlavní roli: tenisky Converse, 1599 KčFoto: Jakub Jurdič

Sportem ku zdraví (a módě)

Teniskami můžete podpořit i velký hit jara – trend, inspirovaný sportem. Jak na to? Přes oblíbené šaty přehoďte univerzitní bundu a nazujte tenisky. Stylistka Eliška zvolila model s platformou, fantazii se ale v tomto ohledu meze nekladou.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šaty (Zara, 1299 Kč), bunda (ASOS, 3817 Kč), hodinky (Sportisimo, 299 Kč), boty (Destroy, Puma, 2899 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

V hlavní roli: tenisky Puma, 2899 KčFoto: Jakub Jurdič

Jak jste na tom s teniskami vy? Nosíte je i v kombinaci s ženským oblečením nebo si je schováváte výhradně pro sport? Napište nám!

Reklama

Načítám