Hlavní obsah

Potřebujete motivaci ke cvičení? Pomůže pohled na sexy trenéra!

Foto: Ondřej Hošt

Nestyďte se – okukovat trenéra během cvičení je dovolenoFoto: Ondřej Hošt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte motivaci, která by vás pravidelně dohnala do tělocvičny či fitness centra? Možná zabere pohled na vypracované tělo trenéra. Tihle by stáli za permanentku!

Článek

Můžete cvičit s někým, kdo se vám jako chlap nelíbí, ale proč se nepodívat na hezké tělo? Za to, jak vás morduje, ho můžete nenávidět, nebo ne? :-)

Carlos Leon

Zprvu spolu trénovali, pak zřejmě přešli i na jiné pohybové aktivity – Carlos Leon je totiž nejen bývalý trenér Madonny, ale také otec její dcery Lourdes. Carlos je o osm let mladší a se slavnou zpěvačkou žil asi tři roky, během nichž ale Madonna střídala i další milence. Dnes jsou prý přátelé.

Foto: isifa

Těmhle svalům podlehla i MadonnaFoto: isifa

Dolvett Quince

Na jeho služby spoléhají takové hvězdy, jako je Justin Bieber nebo bývalá tenistka Anna Kurnikovová. Rád říká, že každý může mít hezkou postavu, pokud je na tom ochoten pracovat. Jemu se dřina na vlastní postavě evidentně vyplatila...

Foto: isifa

Cvičte a budete mít tělo jako já, říká DolvettFoto: isifa

Harley Pasternak

Harley je možná nejznámější trenér celebrit. Jeho klienty se stanete i ve chvíli, kdy si pustíte cvičení na Xboxu – právě jeho postavička vás bude provázet a cvičit s vámi. Jeho zbraní podle nás není ani tak postava, jako sexy úsměv. Pro ten byste si možná přidaly i půlhodinku tréninku navíc.

Foto: isifa

Chcete-li ho vidět do půl těla, kupte si XboxFoto: isifa

Marc Megna

Kdyby ženy měly ve zvyku vylepovat si plakátky nahých mužů, možná by lecjakou nástěnku nebo skříňku zaplnil právě Marc, který jako kdyby vypadl z řeckých bájí: krásná tvář a dokonalé tělo. Pracuje jako trenér posilování a vylepšování kondice a jeho služeb využívá například Robert DeNiro.

Foto: archiv

Při pohledu na Marka nepotřebujete anatomický atlas svalůFoto: archiv

Michal Kolařík

Tohohle sympaťáka už jste mohly obdivovat v článku Typologie mužů podle plavek. Jeho specializací je bodypump, čili trénink, při kterém posilujete a formujete postavu. Pokud se při něm málo rozehřejete, stačí mrknout na trenéra, a o zrychlený tep je postaráno.

Foto: Ondřej Hošt

Nejlepší vizitka trenéra je jeho vlastní těloFoto: Ondřej Hošt

Michal Sitter

Jestli vás oslovuje hra svalů – a to nejen teoreticky, rozhodně byste na českém trenérském nebi neměly přehlédnout Michala Sittera. Na jeho vypracované hrudi se blýskalo i ocenění za druhé místo v prestižní soutěži kulturistů Arnold Classic Amateur 2012, která se konala v USA.

Foto: www.michalsitter.com

Tohle vypracované tělo ocenila i porota prestižní mezinárodní soutěžeFoto: www.michalsitter.com

JINDRA MICHÁLEK

Škoda, že nemají osobní trenéři ve Fitness BBC nařízeno chodit po celou pracovní dobu do půl těla. Jestli by se to kvůli někomu vyplatilo zavést, pak to je Jindra Michálek – kromě toho, že je osobní trenér, je absolutní mistr světa 2010 v kulturistice.

Foto: foto archiv

Za tímhle krasavcem se vyplatí jít i do posilovny.Foto: foto archiv

Šílený Richard

Jestli si myslíte, že davy mohou šílet jen kvůli svalnatým krasavcům, máme pro vás bláznivé a nepřehlédnutelné překvapení. Je jím Richard Simmons. Fitness guru, který omámil slavné i obyčejné Američany. Možná si toho v Americe ještě nevšimli, ale nám jeho podoba s českým komikem Čejkou rozhodně neunikla…

Foto: isifa

Svaly vám nic neříkají? Pokud jste spíš na motivaci legrací, najděte si svého RichardaFoto: isifa

Myslíte si, že váš trenér je hezčí? Pošlete nám jeho fotografii!

Načítám