Hlavní obsah

Povlečení: praktický dárek pro každého

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

RodinneBaleni.czFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Vánoce se nezadržitelně blíží a nastává čas shánění vánočních dárků. Hledáte pro své blízké něco praktického? Povlečení se hodí každému. Mrkněte na naše tipy.

Článek

Dárek v podobě ložního prádla se hodí pro každého, jen je třeba vybrat správný vzor a materiál. Vždy je však nutné brát zřetel na to, co se hodí pro obdarovávaného. Ženám učarují květinové nebo elegantní vzory, muži vezmou zavděk spíše decentními designy. A děti? Ty přece milují pohádkové postavičky.

3D motivy pro děti i dospělé

Je libo povlečení s trojrozměrnými motivy? Pak je máte mít! V obchodech je najdete pod označením 3D povlečení s živoucími motivy, jež opticky vystupují z látky. Tento typ lůžkovin preferují především teenageři, kterým učarovaly vzory světových metropolí, zvířat a vesmíru. Povlečení 3D seženete jak v bavlněné verzi, tak i z umělých vláken, kterých není třeba se obávat. Takový mikrosatén je hřejivý, a přitom má až tisíckrát jemnější vlákna než ostatní materiály.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

3D povlečení BASETFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Mikroplyšové povlečení dokonale zahřeje

Co lepšího si nadělit pod stromeček než nejhřejivější povlečení, jaké existuje. Teď na podzim jeho kvality mnoho z nás ocení, obzvlášť ženy, kterým je často zima. Povrch tohoto povlečení připomíná kožíšky plyšových hraček a je příjemný na omak. Za zmínku stojí také snadná údržba, protože mikroplyšové povlečení rychle schne a nemusí se žehlit.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Povlečení mikroplyš NAOMI – hnědáFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Dětské povlečení s pohádkovými hrdiny

I nejmenším se hodí praktický dárek, musí v nich však vyvolat příjemné emoce. Ty mají často na svědomí oblíbení pohádkoví hrdinové a hrdinky. Holčičky doslova milují cokoliv s Elsou a Annou z Ledového království a klukům se budou líbit hrdinové ze seriálu Auta. Možností je však mnohem víc, co se dětem líbí, snadno poznáte, o svých filmových oblíbencích často mluví samy. Nejdůležitějším kritériem při výběru dětského povlečení stále zůstává materiál, ideální je v tomto případě bavlna.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Dětské povlečení LEDOVÉ KRÁLOVSTVÍ (svítící efekt)Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Prostěradlo – dárek vhodný pro každého

Pokud se rozhodnete věnovat svým blízkým prostěradlo, je třeba znát rozměry jejich postele. Prostěradla mají velký podíl na tom, jak se v posteli cítíte. Pokud zvolíte froté, můžete se těšit z jejich hřejivosti, navíc jsou hodně savá. Žerzejová prostěradla jsou vhodná k luxusnímu povlečení nebo na letní měsíce. Naštěstí dnes není žádný problém sehnat jakoukoliv barvu i velikost, a to i na atypické rozměry postelí.

Nakupujte s rozvahou u odborných prodejců

Svým blízkým chcete o Vánocích udělat radost. Často si zabalené zboží nebudete moct zkontrolovat, proto raději vsaďte na spolehlivé prodejce. Doporučujeme specializovaný internetový obchod RodinneBaleni.cz, který se zabývá prodejem bytového textilu a zejména lůžkovin. Zboží si zde můžete objednat z pohodlí domova, a navíc se vyhnete frontám a přeplněným obchodům. To vše za velmi výhodné ceny.

Reklama

Načítám