Hlavní obsah

Povlečení: tipy na dárky pro celou rodinu

Foto: Violet Moon

rodinnebaleni.czFoto: Violet Moon

Do Vánoc nám už mnoho času nezbývá, a tak je nejvyšší čas k pořízení dárků pro naše blízké. Přinášíme vám tip na něco praktického.

Článek

Nevíte, co věnovat blízkým k Vánocům? Praktický dárek se hodí vždycky. Může to být například vhodně zvolené ložní prádlo. Důležité však je si vybrat správnou velikost a materiál. Vybrané povlečení by mělo lahodit oku toho, komu jej chceme věnovat. Pokud si nejste jisti, můžete vycházet z jednoduchých faktů. Ženu potěšíte spíše romantickými nebo květinovými motivy a mužům se bude více zamlouvat nadčasová klasika v podobě pruhů nebo decentních vzorů. Zapomenout nesmíme ani na nejmenší, které potěší dětské povlečení s jejich oblíbeným pohádkovým hrdinou.

Foto: Violet Moon

3D povlečení Kytice růží 2Foto: Violet Moon

3D povlečení – jednička ve světě lůžkovin

Tak trochu extravagantní, a přitom velmi vkusné 3D povlečení se hodí do ložnic i dětských pokojíčků. Živoucí motivy, které opticky vystupují z látky, se zamlouvají především teenagerům a těm, kdo si potrpí na neobvyklé motivy. Tento typ lůžkovin seženete jak v klasické bavlněné verzi, tak i z mikrosaténu, který může hravě konkurovat právě bavlně. Jedná se o materiál prodyšný, jemný na dotek a jako bonus vám nabídne snadnou údržbu, protože velmi rychle schne.

Foto: Violet Moon

Mikroplyšové povlečení Jorga – tmavě šedáFoto: Violet Moon

Mikroplyš – zahřeje i pohladí

Hřejivé mikroplyšové povlečení s krátkým chloupkem je pro zimní období jako stvořené. Proto je vhodné také jako vánoční dárek. Tento materiál má velmi snadnou údržbu, protože jej není nutné žehlit a po vyprání rychle uschne. Mnozí z vás uvítají pod stromečkem i mikroplyšovou deku, která kromě tradičního využití dobře poslouží jako přehoz na postel.

Foto: Violet Moon

Dětské povlečení Jak vycvičit draka 3Foto: Violet Moon

Dětské povlečení s pohádkovými motivy

Ačkoliv se děti těší především na hračky, praktický dárek je také potěší. Musí v nich ale vyvolávat patřičné emoce. To hravě splní dětské povlečení s motivem pohádkových hrdinů. Děvčata jistě uvítají cokoliv s motivem Ledového království, chlapci zas například Spidermana. Možností je mnoho. Co se dětem líbí, vám obvykle sdělí samy. Důležitým kritériem pro výběr dětského povlečení je však materiál, který má být prodyšný a savý.

Zmiňované produkty nakoupíte v internetovém obchodě RodinneBaleni.cz.

Reklama

Načítám