Hlavní obsah

Práce je mým koníčkem! Jsem vizážistka

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už vás nebaví sedět každý den osm hodin v kanceláři? Milujete svět make-upu? Staňte se vizážistkou!

Článek

Profesionální a individuální přístup, příjemné prostředí špičkově vybavené školy, zkušení a přátelští lektoři, to je Surface – Profesionální škola líčení, místo, kde se můžete vydat na úspěšnou dráhu profesionální vizážistky.

Surface působí na trhu již 10 let a během této doby se stala nejnavštěvovanější školou make-upu v České republice. Nabízí široký výběr make-up kurzů, od rekvalifikačních kurzů pro začátečníky, množství kurzů pro pokročilé i osobní kurzy pro zájemkyně, které chtějí umět perfektně nalíčit samy sebe.

Profesionální škola líčení Surface sídlí v samém srdci pražských Vinohrad

Začínáme!

Nejvhodnější cestou, jak začít, je přihlásit se do jednoho z rekvalifikačních kurzů pro začátečníky. Škola nabízí dvě varianty: 5denní Basic a 10denní Beauty Make-up Kurz. Oba kurzy jsou akreditovány Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy.

Na obou kurzech se postupně seznámíte se světem make-upu. Proniknete do tajemství kamufláží a dokonalého stínování obličeje, korekce různých typů obličejů a technik make-upu. Teoreticky i prakticky se naučíte perfektně aplikovat make-up, nalíčit oči a rty. Vyzkoušíte si různé styly líčení, stejně tak i různé techniky a postupy.

Na Beauty Make-up Kurzu navíc absolvujete lekci Photo Make-upu a Svatebního líčení. Jeden celý den je také věnován tvorbě vašeho portfolia. Z kurzu si odnesete sérii profesionálních fotografií vašich prací, zhotovených v průběhu celého druhého týdne kurzu.

Na závěr rekvalifikačního kurzu vás čeká teoretická a praktická zkouška. Po úspěšném zakončení kurzu získáte Certifikát v oboru Vizážistka a barvové poradenství a titul Make-up Artist. Pak už jen využijte svého talentu a odstartujte svou úspěšnou kariéru!

Modelka Tereza Chlebovská pro Surface Profesionální školu líčení

Využijte výhod pro absolventy!

Pokud máte zájem si vaše znalosti, získané v základních kurzech, rozšířit, na pokročilé kurzy, například Photo Make-up Kurz či Kurz Hair Stylingu, máte jako absolvent rekvalifikačních kurzů výrazné slevy. V případě absolvování Basic Make-up Kurzu získáte Kurz Svatebního líčení dokonce zcela zdarma.

Čerstvou novinkou mezi kurzy je Make-up Kurz Oční linky a Obočí, který vás zasvětí do tajemství vytvoření precizních očních linek a dokonale vypadajícího obočí. Pokud absolvujete Beauty Make-up Kurz, získáte tento kurz jako bonus!

Výhodou absolvování rekvalifikačních kurzů Basic nebo Beauty v Surface je i fakt, že pokud jste evidován(a) na Úřadu práce jako uchazeč o zaměstnání, lze zažádat o jeho proplacení.

Mezi lektory rekvalifikačních kurzů Basic a Beauty patří i přední česká vizážistka Lucia Gibodová

Jen s těmi nejlepšími…

Lektoři všech kurzů v Surface jsou špičky ve svém oboru s mnohaletou praxí, kteří jsou připraveni vám předat své znalosti a zkušenosti…

Více informací o škole naleznete na www.surfacemakeup.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám