Hlavní obsah

Pracujete na miminku? Víme, jak na holku či kluka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zaručených rad, jak při početí ovlivnit pohlaví dítěte, je na internetu spousta. Většina z nich jsou však jen babské pověry, které mají do odbornosti hodně daleko. Jděte na to jinak!

Článek

Zaměřte se na den početí a polohu, kterou při sexu zvolíte. Následující tipy vám pomohou nejen k vysněné holčičce, nebo naopak chlapečkovi, ale také ke zdárnému početí.

Jak na holčičku

Toužíte po princezně, kterou budete oblékat do růžové a zaplétat jí copy? Pak buďte v posteli dominantní a přibrzděte muži spermie. Nejvhodnější je na to poloha nahoře, při které nedochází k příliš hlubokému pronikání a spermie zůstávají u poševního vchodu. Zároveň je dobré provozovat pohlavní styk dva až tři dny před ovulací, kdy je velká pravděpodobnost, že do termínu ovulace přežijí pouze spermie s ženským chromozomem.

Pokud chcete, aby v rodině vládly ženy, buďte taková i při sexu

Když chcete kluka

Máte doma už dvě holky a manžel začíná být nervózní? Zkuste na to vlítnout zezadu! Právě takto totiž do vás muž pronikne co nejhlouběji, a při ejakulaci se dostanou spermie přímo k cíli. Samozřejmostí je také sex přímo v den ovulace, kdy je velká pravděpodobnost, že se k vajíčku dostanou mužské spermie rychleji.

Aby se vám narodil chlapeček, dbejte na sex v den ovulace

Přirozené početí bez hormonů

Početí miminka je vhodné podpořit i jinak. Vyzkoušejte jedinečný a mnoha ženami osvědčený doplněk stravy Fertility Blend pro ženy. Naleznete v něm zinek, který přispívá k přirozené plodnosti a reprodukci, vitamin B6 pro regulaci hormonální aktivity a také kyselinu listovou, jež přispívá k běžnému metabolismu homocysteinu. Protože je snaha o dítě psychicky náročná, nabízí tento pomocník také vitamin B12 a hořčík pro normální psychickou činnost.

Produkt Fertility Blend je ověřen klinickou studií provedenou americkými lékaři ze Stanford University School of Medicine. Této studie se zúčastnily ženy ve věku 24 až 42 let, které se neúspěšně pokoušely po dobu 6 až 36 měsíců otěhotnět. Ve skupině 53 žen, které užívaly Fertility Blend pro ženy, jich otěhotnělo po třech měsících 14 a po šesti měsících užívání úspěšně počaly další tři ženy. Studie tedy potvrdila, že přípravek může zvýšit úspěšnost početí. Ukázalo se také, že upravuje nepravidelnost menstruačního cyklu a může být efektivním doplňkovým opatřením, především v případech nevysvětlitelné neplodnosti.

Jedinečný doplněk stravy Fertility Blend pro ženy

Když má rezervy muž

Varianta produktu Fertility Blend pro páry obsahuje rovněž balení pro muže, v němž se nachází vysoká koncentrace zinku, jenž přispívá k normální spermatogenezi. Obě varianty obsahují patentově chráněné složení.

Doplněk stravy Fertility Blend ve variantě pro páry

Nyní 20% sleva při zakoupení přípravků Fertility Blend na stránkách www.fertilityblend.cz. Nabídka platí do 21. 10. 2018.

Pro stálé zákazníky je připraven také věrnostní program, se kterým můžete získat jeden produkt Fertility Blend zdarma.

Načítám