Hlavní obsah

Přírodními zbraněmi do boje s nemocemi!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podzim už se pomalu dostal za svou polovinu, dle ranních mrazíků lze říct, že babí léto se chýlí ke konci a je třeba vytáhnout teplejší oblečení ve snaze se co možná nejlépe ochránit před zimou.

Článek

Chránit byste se ale měli také zevnitř! Bariérou pro bacily je rozhodně imunita. Sáhněte po přírodních zbraních a bojujte! S tím správným arzenálem máte šanci.

Šťáva z Aloe je elixír zdraví!

Aloe je po staletí využívaná tučnolistá rostlina. Dodnes je pro své léčivé a hydratační účinky používaná nejenom v léčitelství, ale také v kosmetice, kde je běžnou součástí přípravků na péči o pleť i vlasy. AloeLive představuje nejvyšší kvalitu šťávy z Aloe – 99,7 % čistoty, má jemnou přírodní chuť. AloeLive obsahuje složky, které podporují normální funkci imunitního systému a napomáhají trávicímu systému. Se silnou imunitou se můžete s nemocemi rozloučit.

Přírodní šťávu z aloe AloeLive nyní koupíte v akci 1 + 1 zdarma. Příznivě posiluje imunitu a čistí organismus

Za časté nemoci a nachlazení může znečištěný organismus

Nepamatujete si, kdy se naposledy změnilo počasí a vy jste z toho neonemocněli? Časté problémy nemusí být způsobeny jen vlivy útočícími na tělo zvenku, ale jednoduše tím, že je vaše tělo zanesené nečistotami, které mu znesnadňují normální fungování a oslabují obranyschopnost. Detoxikace těla není jen jarní očistnou záležitostí, díky šťávě AloeLive Detox můžete tělo detoxikovat prakticky celoročně.

Přípravek AloeLive Detox detoxikuje organismus a pomáhá tak kromě jiného při redukci tělesné hmotnosti

Imunita je váš jediný štít! Pečujte o něj!

Čím silnější je vaše obranyschopnost, tím lépe se vám daří odolávat nepříznivým vlivům. Imunitu můžete posilovat snadno. Doplněk stravy AloeLive Imunita obsahuje kromě šťávy z aloe také výtažek z černého bezu, který je stejně jako aloe přírodním antioxidantem, přispívá k vylučování nadbytečné vody z organismu, a pomáhá tak i při kontrole tělesné hmotnosti.

AloeLive Imunita obsahuje kromě aloe také výtažky z černého bezu, který pomáhá vylučovat přebytečnou vodu z organismu

Oslabení organismu během přechodu trápí každou ženu

Ženské tělo je nejslabší během hormonálních změn, nejvíce pak v období klimakteria. Úspěšným pomocníkem v tomto období vám může být Kudzu. „S přípravkem Kudzu mám dobré zkušenosti. Od té doby, co ho používám, mám menší problémy při přechodu, hlavně s bolestmi hlavy, pocením a návaly horka,“ napsala jedna z žen užívající Kudzu.

Rostlina Kudzu z Dálného východu aktivizuje detoxikační procesy a napomáhá při přechodu

Silné kosti, zdravé tělo

Kromě posilování imunity byste neměli zapomínat také na posilování kostí a svalů, zvlášť pokud těžce fyzicky pracujete nebo sportujete. Doplněk stravy Mumio normalizuje obranyschopnost, regeneruje kostní hmotu a napomáhá normálnímu trávení. Vyzkoušejte Mumio a zatočte s podzimní únavou.

Mumio je také nazýván elixírem rekordů, je oblíbený mezi sportovci, pomáhá překonávat fyzickou i psychickou zátěž

Omega-3 chrání a pomáhá

Myslete na sebe a na své srdce, šetřete se a doplňujte potřebné živiny a vitaminy. Omega-3 nenasycené mastné kyseliny přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem. Jednotlivé složky Omega-3 přispívají k normální činnosti srdce, mozku a udržení normálního stavu zraku.

Omega-3 přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem a pomáhá k normální funkci srdce a mozku

Reklama

Související témata:

Načítám