Hlavní obsah

Proměna Katky z Plzně: Chtěla novou barvu a líčení!

Foto: Martina Venená

Katka před proměnou. Z kadeřníků má podle vlastních slov tak trochu fóbii a opatrně přistupuje i k líčeníFoto: Martina Venená

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco některé dámy se do změn vrhají po hlavě, jiné jsou… poněkud zdrženlivější. Výherkyně proměny vizáže, která se tentokrát konala v Plzni, si přála vlasy jen ozdravit a vyzkoušet nové líčení.

Článek

Třetí výherkyní kompletní proměny vizáže, která proběhla v pěti českých městech, se stala jednadvacetiletá čtenářka Katka. Dlouhé vlasy chtěla zachovat, a tak se kadeřník Jiří Honka rozhodl jen pro lehké prosvětlení a intenzivní péči.

Když barva, tak šetrná

Protože má Katka stejně jako spousta dalších žen po létě vysušené vlasy a ke všemu má i citlivou pokožku hlavy, zvolil kadeřník barvu A New Colour od Davines, která je bez amoniaku a je šetrná. Pro přirozené prosvětlení potom použil speciální barvicí techniku Flamboyge, která vytváří efekt doteku slunce ve vlasech. Je jemnější než běžný melír a nečekají vás žádné nevzhledné pruhy. A aby se Katčiny vlasy opravdu krásně leskly, použil kadeřník ještě Gloryfying elixír s obsahem omega 6 mastných kyselin, karotenoidů a jojobového oleje. Pro dlouhé vlasy je ideální.

Foto: Martina Venená

Kadeřník s ní nejprve zkonzultoval výběr nového odstínuFoto: Martina Venená

Foto: Martina Venená

Vlasy barvil speciálními šetrnými přípravkyFoto: Martina Venená

Foto: Martina Venená

Katčiny vlasy se také dočkaly přirozeně vypadajícího prosvětleníFoto: Martina Venená

Stříhání si kadeřník moc neužil

Co se týče střihu, kadeřník Katku umluvil jen na zastřižení konečků a drobné sestříhání, kdy se zaměřil na celkové odlehčení účesu. Před samotným vysoušením ještě použil Relaxační Fluid pro vyhlazení účesu a na závěr krystalický lak N.7 od Wizards, který nelepí a nezatěžuje vlasy.

Foto: Martina Venená

Délku vlasů si čtenářka přála zachovat, stříhalo se proto jen lehceFoto: Martina Venená

Foto: Martina Venená

Na dlouhé vlasy je ideální kartáč zabraňující cuchání Tangle TeezerFoto: Martina Venená

Líčení v podzimních barvách

A na řadu přišel make-up. Vizážistka Míša zvolila jemné líčení inspirované podzimními barvami. Protože Katku trápí váčky pod očima, poradila jí, jak je efektivně zamaskovat korektorem o odstín světlejším, než je make-up. Péči si zaslouží i obočí. Tomu vizážistka dodala dokonalý tvar pomocí tužky a kartáčku, na oči nanesla kombinaci hnědého a zlatého stínu. Stíny použila i na spodní víčko a s jejich pomocí vytvořila linku. Lícní kosti ještě zvýraznila světle růžovou tvářenkou a rty přetřela jemným leskem. Lehké líčení Katka určitě unosí.

Foto: Martina Venená

Katka řeší hlavně kruhy pod očima, vizážistka je zamaskovala světlejším korektoremFoto: Martina Venená

Foto: Martina Venená

Na rty vizážistka použila jemnou konturovací tužku a světle růžový leskFoto: Martina Venená

Foto: Martina Venená

A tady už je výsledek! Katčiny vlasy jen záříFoto: Martina Venená

Foto: Martina Venená

I malá změna dokáže divy!Foto: Martina Venená

Jak se vám líbí čtenářka Katka po proměně? Napište nám! Budeme se těšit na vaše názory.

Vlasy: Jiří Honka, salon Jiří Honka (Rooseveltova 15, Plzeň)

Vizáž: Michaela Švarcová (MA-DA Makeup Network)

Reklama

Načítám