Hlavní obsah

Proměna pětinásobné babičky. Super!

Foto: Petr Makovička

Paní Věrku jsme překvapili domaFoto: Petr Makovička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na paní Věrku z Prahy ušili manžel s dcerou takovou menší boudu. Přihlásili ji totiž do naší proměny! A tak si sympatická důchodkyně z Prahy mohla užít den plný hýčkání. Jak si s jejím vzhledem poradily kadeřnice, vizážistka a stylistka? Podívejte se na video a schválně, jestli poznáte, kolik je Věrce let!

Článek

Paní Věrka, důchodkyně z Prahy, dostala ke svým kulatým narozeninám příjemné překvapení. S kamerou jsme totiž zajeli přímo k ní domů a po malé „přepadovce“ ji odvezli do studia krásy Hair Point v Centru Černý Most, a pak i do našeho ateliéru. Jak celá proměna probíhala, jaké péče se Věrce z rukou profesionálů dostalo a jak na celkovou proměnu reagovali manžel s dcerou? Podívejte se na video, kde vše krásně uvidíte!

První byly vlasy

Nejdříve si Věrku vzala do parády kadeřnice Adéla Málková. „Paní Věrka má vlnité, zesvětlované, a tudíž i sušší vlasy. Určitě lehce změníme barevný odstín a dopřejeme vlasům opravdu důkladnou hydrataci,“ usmívá se Adéla. Rozhodla se Věrčiny kratší vlasy narovnat a vpředu vytvořit efektní barevnou patku, která celkově dodá účesu šmrnc. Výsledkem byl tedy příjemný rozcuch, se kterým se nebude muset čtenářka doma trápit, ani když si zrovna nebude chtít vlasy narovnávat. „Střih je zvolený tak, aby byl snadný na úpravu a zároveň vhodný pro rovné i kudrnaté vlasy,“ dodává Adéla. „Kudrnaté vlasy mě v mládí hodně trápily,“ přiznává čtenářka Věrka, „v osmnácti letech jsem se dokonce nechala ostříhat úplně nakrátko a od té doby vlastně nosím kratší vlasy. Na dnešní výsledek jsem se těšila a moc se mi líbí,“ dodala.

V péči vizážistky

Po vyfoukání a stylingu jsme Věrku svěřili do rukou vizážistky Wendy Zapletalové, kterou určitě znáte z reality show VyVolení. „Nejprve se vrhneme na úpravu obočí – upravíme ho pinzetou, a poté i nabarvíme do světle hnědé barvy. Určitě nevynecháme ani liftingovou ampuli, kterou aplikujeme v oblasti očí,“ říká kosmetička Wendy. Ampule tedy mírně zahladí vrásky a může se pokračovat! Ve vyšším věku doporučuje vizážistka zejména přírodní líčení, které obličej prosvětlí a prozáří. Paní Věrce ještě lehce zvýraznila oči, aby na fotkách z ateliéru vynikly.

Hvězdou v ateliéru

Ze salonu krásy se celý tým přesunul do redakce, kde už čekala stylistka Jana Letková. „Vzhledem k tomu, že je jaro, tak jsem pro Věrku nachystala světlejší a zářivější barvy,“ popisuje Janka outfit v bílé a korálové barvě. „Důležité jsou i splývavé materiály a ne příliš obtáhnuté střihy, které tak nedeformují postavu,“ dodává stylistka. Chybět nemohl ani šátek, který blůzku oživil. Kalhoty i blůzka pocházejí z obchodu F, bílé boty a šátek od Bati.

Fotografie z ateliéru od nás samozřejmě Věrka dostala na památku. A teď to nejdůležitější – kolik že je Věrce let? Krásných sedmdesát! Gratulujeme a přejeme do dalších let spoustu energie a hlavně zdraví!

A jak na proměnu reagovali manžel s dcerou Katkou? Líbila se jim Věrka? A líbí se vám? Podívejte se na video a komentujte v diskusi pod článkem!

Související témata:

Načítám