Hlavní obsah

ProŽeny.cz na lovu: Co se nosí na maturitních plesech? Koukněte!

Foto: Ondřej Hošt

Plesové róby. Co na ně říkáte?Foto: Ondřej Hošt

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Večerní líčení, třpytky, vysoké podpatky a rozzářené tváře – to všechno k plesové sezoně prostě patří. My jsme se vypravili na maturitní ples lovit pro vás zajímavé módní kreace. Co vy na ně?

Článek

Maturitní ples – událost, na kterou se nezapomíná, akce, na níž se její účastníci těší několik měsíců, večer, jenž je jedním z těch významnějších v životě každého člověka. Rozhodli jsme se zjistit, co se vlastně dnes na takových plesech nosí, a vyzbrojeni mikrofonem, kamerou i fotoaparátem jsme se neohroženě vrhli do víru tance. A kdo že nám to dnes uvízl v módní síti? Našli jsme krásné mladé slečny v dlouhých róbách jako z červeného koberce, v moderních svěže působících šatičkách, v klasické černé i v toaletách, kterými by nepohrdla kdejaká princezna. A podařilo se nám ulovit i jednu stylovou maminku!

Možná to bylo tou jiskřivou a očekáváním naplněnou atmosférou, ale na jednom se celý náš tým shodl, a to že „český ženský jsou stejně nejkrásnější“!

Chystáte se na ples ? Už máte šaty? A jaké? Chcete-li využít pro jejich nákup povánoční slevy, koukněte se, co v nich ulovili ostatní, nebo se nechte inspirovat outfity, které byly k vidění na koncertě Petry Janů.

Děkujeme za umožnění natáčení VOŠ ekonomické a OA, Kollárova 5, Praha 8.

Reklama

Související témata:

Načítám