Hlavní obsah
Foto: Anna Shalam, Shutterstock.com

Foto: Anna Shalam, Shutterstock.com

Rybízový punč z červeného vína, rumu, cukru a koření vás nadchne svojí chutí. S vanilkou je báječný!

10 min.
Příprava
15 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 200 ml červeného vína
    12
  • 200 ml vody
  • 0,2 dl rumu
  • 100 g cukru krupice
  • 1 svitek skořice
  • 1 kousek mleté vanilky
  • 5 lžic rybízové šťávy
Obsažené alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

Vodu svařte s cukrem, vínem, skořicí a vanilkou. Přilijte rum a rybízovou šťávu a nechte přejít varem. Vše sceďte nebo nápoj nalévejte do zahřátých sklenic přes sítko. Na dno sklenice můžete přidat snítku zmrazeného rybízu.

Související témata:

Načítám