Hlavní obsah
Foto: PHILADELPHIA LIGHT

Foto: PHILADELPHIA LIGHT

Cibulová polévka jinak? Ano! Tu vám dnes přinášíme! Ozvláštněte ji kelímkem jemného cream cheese. Budete mile překvapeni!

15 min.
Příprava
25 min.
Vaření
Střední
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 2 lžíce kořenové petržele
  • 2 lžíce parmazánu
    7
  • 1 ks bagety
    1
  • 1 l zeleninového vývaru
  • 1 lžíce bramborového škrobu
  • 1 lžička másla
    7
  • 500 g cibule
  • 175 g čerstvého krémového sýru
    7
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Cibuli nakrájejte na proužky a osmažte ji na másle dozlatova.

02.

Přidejte rovnou škrob, zalijte zeleninovým vývarem, dochuťte solí a pepřem a vařte asi 10 minut.

03.

Pod hrncem vypněte plamen a do horké polévky vmíchejte kelímek termizovaného sýru nebo cream cheese.

04.

Bagetku nakrájejte na kostičky a opečte ji. Polévku podávejte posypanou krutony z bagetky, parmezánem a petrželkou.

Související témata:

Načítám