Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Lehký, osvěžující, zdraví prospěšný a navíc velmi jednoduchý na přípravu. Osvědčená kombinace chutí, která funguje. Ředkvičky a okurky!

15 min.
Příprava
1 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 2 svazky ředkviček
  • 1 ks salátové okurky
  • 1 ks cibule
  • 1/2 lžičky soli
  • 3 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 1 špetka cittronového pepře
Neobsahuje alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Ředkvičky a oloupanou salátovou okurku nakrájejte na kolečka, cibuli nakrájejte na půlkolečka. Vše v míse lehce promíchejte, osolte, opepřete a zakapejte olivovým olejem.

Načítám