Hlavní obsah

Poslední šance ve Zlaté pacce: Hlasujte pro nejhezčího psa a přispějte na dobrou věc

Foto: Veronika 7833, Shutterstock.com

Foto: Veronika 7833, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čas se neúprosně krátí a zítra ve 13:00 končí možnost hlasovat pro pejsky v soutěži Zlatá packa, která oslavuje naše milované čtyřnohé přátele. Pokud jste dosud nevyužili příležitosti, je tu poslední šance! Nepropásněte možnost a podpořte vašeho mazlíčka nebo svého favorita na fotografii.

Článek

Pes je pro mnoho z nás nejen společníkem, ale i členem rodiny. Soutěž Zlatá packa je určena právě těmto neuvěřitelným tvorům, kteří nás svou věrností a láskou obohacují každý den. Neotálejte a podpořte svého oblíbeného pejska ještě dnes! Možnost hlasovat totiž končí už zítra, 30. 4., ve 13:00. Vaše účast nejen umožní vyvolenému mazlíčkovi ukázat se světu, ale navíc uděláte něco pro dobrou věc a podpoříte nadační fond Psí naděje.

O co se hraje

  • Výhra za první místo: poukaz v hodnotě 5 000 Kč do Planeo Elektro, psí vodítko Seznam.cz, rozhovor s vítězem na webu Proženy.cz a památeční diplom
  • Výhra za druhé místo: poukaz v hodnotě 3 000 Kč do Planeo Elektro, psí vodítko Seznam.cz a památeční diplom
  • Výhra za třetí místo: poukaz v hodnotě 2 000 Kč do Planeo Elektro, psí vodítko Seznam.cz a památeční diplom

Za každý hlas věnuje Seznam.cz jeden gram granulí nadačnímu fondu Psí naděje. Tato organizace se stará o pejsky po celém Česku, poskytuje jim péči a domovy, kde jsou milováni a chráněni.

Tak neváhejte a zapojte se ještě do naší soutěže! Hlasujte pro svého pejska, nebo, pokud prostě milujete psy, dejte hlas svému favoritovi. Vaše podpora může zlepšit život mnoha němých tváří.

Načítám