Hlavní obsah

Romantické polohy pro měsíc lásky

Foto: Thinkstock

Užijte si měsíc lásky i v posteli!Foto: Thinkstock

Reklama

Květen je lásky čas. Proč tu svoji nepodpořit romantickou sexuální polohou, která prohlubuje vaše vzájemné partnerské pouto? Vyzkoušejte v pátém měsíci roku, jak chutná něha!

Článek

Čím se vlastně vyznačují romantické polohy? Je při nich kladen důraz na tělesnou blízkost za podpory očního spojení, protože tady nejde ani tak o splynutí těla jako ducha! Měly by opěvovat lásku a neprobouzet silné zvířecí instinkty, aby se mysl mohla soustředit pouze na přítomnost partnera, jeho vůni a jemnost pokožky. Vždyť kdo by nechtěl přijímat projevy toho, že je tou jedinečnou a milovanou bytostí, od které chceme víc než jen syrový a rychlý sex? Proto nabízíme tyto polohy! V zájmu své lásky je taky vyzkoušejte!

1. Jemné procitnutí

Mezi nejněžnější polohy patří ta misionářská. Pár si navzájem hledí do očí, tiskne svoje tělo na tělo a užívá si přítomnosti partnera… Misionář má mnoho obdob, mezi které patří i první z našeho výběru láskyplných pozic – jemné procitnutí.

Muži si sedne na paty a nechá svoji partnerku položit se na záda, roztáhnout nohy a přehodit mu je přes kolena, přičemž ji přidržuje za kotníky. Žena si udělá pohodlí, ruce libovolně položí podél těla či na svoje ňadra a užívá si očního kontaktu a něžného spojení, které je pro ni téměř až odpočinkové. Pro vizuální podporu partnera se může sama dráždit na klitorisu.

Zkusit můžete i další obměnu této polohy. Jakou? To zkoukněte ve článku Sex: Dost bylo misionáře!.

2. Boční vítr

Milenci si proti sobě kleknou tváří v tvář a těla a pohlavní orgány přitisknou k sobě. V tuto chvíli je výhodou, že jsou dotyční oba shodně velcí a jejich klíny se setkávají ve stejném bodě. Poté žena dá jednu nohu stranou tak, aby bylo možné do ní proniknout. Tato pozice nabízí těsnou blízkost, objetí ženy mužem, který svoji milou skoro až drží v náruči a jemně ji hladí po zadních partiích či se věnuje jejím ústům nebo ňadrům.

3. Těsné zaklesnutí

Žena se vzepře na nohou a rukou tak, aby dobře držela těžiště svého těla a necítila se nepohodlně. Poté, co roztáhne nohy a uvolní prostor pro splynutí, k ní muž přiklekne a zasune penis do pochvy. Svými stehny jí nadzvedává nohy a ulevuje jí tak od námahy. Svoje ruce má vedle těch jejích. Partneři se mohou láskyplně líbat a užívat si polohy, která nabízí těsnou blízkost obličejů a přístupnost ženiny šíje dychtící po polibcích.

4. Spanilá jízda

Muž se pohodlně posadí a dá nohy od sebe. Žena si obkročmo a čelem k němu osedlá jeho penis jako při klasické jezdecké poloze. Klouzavé pohyby obou dvou umožňují přímou stimulaci klitorisu i ženiných bradavek přitisknutých na milencův hrudník. Jelikož se oba objímají a líbají, je tato poloha vhodná pro začínající a zamilované páry, které k sobě chtějí mít opravdu blízko. Těm pokročilým lze jen doporučit povrchové dráždění řitní oblasti partnerky a hraní si s hloubkou průniku. Tady je totiž muž ten, který si pokrčením a roztažením svých nohou řídí, jak moc jeho přirození vpluje do lůna ženy.

5. Splynutí vyvolených

Při této pozici si žena lehne na záda, přičemž roztáhne nohy a pokrčí je. Muž si na ni lehne, ale aby zmírnil váhu celého svého těla, nakloní se na jednu stranu, bok a udržuje rovnováhu opíráním se o volnější nohu. To milenka tu svoji vyšvihne, pokrčí a zaklesne ji za partnerovo pozadí. Muž využívá blízkost partnerčiny tváře k líbání a mazlení, stejně tak se může dotýkat prsou a zadečku své milé a něco jí šeptat do ouška…

6. Blízké setkání

Žena si lehne na záda tak, aby měla zadeček na okraji postele. Nohy ohne přes její okraj, chodidla opře o zem a dá nohy od sebe. Muž si klekne do vzniklého prostoru a zasune penis do pochvy. Pokud mu to jeho vlastní tělesná výška či výška postele neumožňuje, vsune si pod kolena polštář nebo nějakou jinou podložku (například složenou deku). Protože má muž volné ruce, může je využít ke hlazení milenčina těla či stimulaci klitorisu. Neustálý oční kontakt oba milence ubezpečí, že se jedná o něžnou polohu, při které se mohou držet za ruce a dávat tak milování hlubší smysl.

7. Něžná vsuvka

Když žena leží na zádech s vytočenými a pokrčenými koleny u sebe, nabídne milenci pohled nad pohled. Muž se nad ni nakloní, opírá se o svoje ruce, zároveň zavede svůj penis do pochvy. Pro ženu platí, že se může dráždit sama a tisknout svá kolena co nejvíc k sobě, aby byl průnik penisu co možná nejtěsnější. Tato pozice je rovněž přátelská k polibkům a očnímu kontaktu.

A nezapomeňte: Dohra neboli mazlení po sexu vytváří a posiluje citové pouto možná víc než předehra. Proto se soustřeďte i na „milostný dojezd". Jak na to vám poradí náš článek Mazlení po sexu: ano, nebo ne?.

Která poloha se nejvíc líbí vám?

Reklama

Související témata:

Načítám