Hlavní obsah

Ručníky a osušky nejen na dovolenou

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Ručníky a osušky nejen na dovolenouFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Čas letních dovolených nadešel, a tak nás čeká mnoho příjemných aktivit v podobě výletů a koupání a opalování, na které se obvykle těšíme ze všeho nejvíc.

Článek

Neodmyslitelnou součástí každé plážové výbavy jsou kvalitní ručníky a osušky. Ty by měly mít co nejhladší povrch a schopnost dostatečné absorpce tekutin. V tomto článku se dočtete, podle čeho vybírat.

Vybírejte podle gramáže

Gramáž určuje hmotnost látky přepočtenou na metr čtverečný. Při výběru plážových osušek buďte pečliví a pořiďte si ty, jejichž gramáž je minimálně 450 g/m². Taková osuška bude obláčkově nadýchaná, dostatečně savá a odolná vůči mechanickému poškození.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Froté ručník MODENA – oranžová 50 × 90 cmFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Bambus v létě jako když najdete

Znáte bambusové ručníky? Pokud s nimi ještě nemáte žádnou zkušenost, nejspíš budete příjemně překvapeni. Bambusové vlákno je přirozeně antibakteriální a účinně zamezuje množení nežádoucích organismů i plísní. Osušky i ručníky z bambusu jsou navíc ještě jemnější než jejich bavlněné ekvivalenty a dokážou pojmout až 4krát více tekutin. A to se cení.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Froté osuška ATHÉNA – smetanová 70 × 140 cmFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Udělejte dětem radost pohádkovou osuškou

Naše nejmenší je vždy třeba něčím zaujmout, a tak s obyčejnými věcmi příliš nepochodíte. Dětská osuška s pohádkovým motivem jim zcela jistě vykouzlí úsměv na tváři. Vybírejte však ty, jež jsou vyrobeny ze 100% bavlny a respektují citlivost dětské pokožky. A jaké motivy jsou právě v kurzu? Stále platí, že Ledové království nenechá chladnou jedinou holčičku a klukům zcela jistě učarují hrdinové ze seriálu Auta. Na výběr však budete mít i z mnoha dalších pohádkových motivů.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Froté osuška TOSCANA – hnědá 70 × 140 cmFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Kde pořídit kvalitní zboží

Aby vám ručníky a osušky dlouho vydržely, je nutné vybírat u renomovaných prodejců. Nabídka levného zboží v tržnicích nebo v supermarketech je sice lákavá, ale na kvalitu se zde často spoléhat nemůžete. Zboží si pořiďte u renomovaných prodejců bytového textilu, jakým je například internetový obchod RodinneBaleni.cz. Nabídka obchodu je vskutku široká a zboží tady nakoupíte za velmi příznivé ceny.

Reklama

Načítám