Článek
Postup
01.
Mrkev oškrábejte a nastrouhejte nahrubo. Totéž proveďte se sýrem, vše smíchejte s tvarohem, solí a pepřem.
02.
Dolaďte nasekanou pažitkou, namažte na pečivo a můžete vychutnávat.
Jaké pomazánky jsou oblíbené u vás doma?

Foto: Marie Bartošová
Domácí pomazánka je tak trochu zázrak. Na přípravu stačí pár surovin a v případě hladu po ní stačí sáhnout do lednice a během pár minut vás spolu s pečivem zasytí. Vyzkoušíte s námi rychlou mrkvovou pomazánku?
Mrkev oškrábejte a nastrouhejte nahrubo. Totéž proveďte se sýrem, vše smíchejte s tvarohem, solí a pepřem.
Dolaďte nasekanou pažitkou, namažte na pečivo a můžete vychutnávat.
Jaké pomazánky jsou oblíbené u vás doma?
| Energetická hodnota celkem pro 1 misku | |
|---|---|
| Energie | 2 133,5 kJ |
| Bílkoviny | 49,66 g |
| Tuky | 22,94 g |
| Sacharidy | 23,1 g |
| Sůl | 3,25 g |
| SAFA | 16,19 g |
| Vláknina | 5,1 g |
| Cukry | 17,05 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama