Hlavní obsah

S koloběžkou ke štíhlé sexy postavě!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vytvarujte si jízdou na koloběžce zadeček, stehna i bříško. Jak? Buďte in a jezděte na koloběžce! Kouzlo spočívá v příjemném protahování a cvičení, kdy se vám aktivuje většina svalových skupin.

Článek

Chcete být zdraví, krásní a fit? Jezděte pravidelně na koloběžce, protože tento druh pohybu je svým způsobem unikátní a současně velmi jednoduchou aktivitou. Zabírá při ní totiž většina svalových partií, odstraňuje bolesti zad a pozitivně ovlivňuje kondici kloubů dolních končetin. Proto si koloběžky oblíbili jak muži, tak ženy.

Hlavně ženy jistě ocení, že se takto dá nenáročným způsobem tvarovat zadeček, bříško, stehna a lýtka. A kterou z žen by napadlo, že se při boji s celulitidou může tak dobře bavit?

Kouzlo koloběžky tkví v nenásilném protahování a cvičení

A co na to lékaři?

Shodují se v tom, že jízda na koloběžce je vhodným kompenzačním cvičením, které pomáhá odstraňovat bolesti a ztuhlost zádového svalstva. Dochází při ní k celkové stabilizaci kyčlí a trupu, která hraje zásadní roli v prevenci v potížích s páteří. Další výhodou je, to, že jízdu na koloběžce si můžete vychutnat prakticky všude – na cyklostezkách, na chodnících, na silnici, v lese...

Tak proč nevyrazit na koloběžce třeba do práce? Koloběžka je rychlá, lehká a skladná a člověk se na ní úžasně pobaví!

Jízda na koloběžce je radost i zábava

Více informací na www.kostka-kolobka.eu.

Související témata:

Načítám