Hlavní obsah

Sbohem, žiletko!

Foto: Philips.cz

IPL ošetření chloupky uspává. Stačí jen přejet po vybraných partiíchFoto: Philips.cz

Už roky hledáte způsob, jak se zbavit chloupků nadlouho a bezbolestně? Zkuste IPL ošetření!

Článek

Čtvrthodina přibližně jednou za osm týdnů – přesně tolik vám stačí k tomu, abyste nejen celé léto strávila s nádherně hebkou pokožkou, mohla si kdykoliv vzít sukni nebo tílko bez rukávů a nemusela přemýšlet, jestli předtím ještě náhodou nemusíte použít žiletku. A pokud jste si doposud odstraňovala chloupky epilátorem, vězte, že při IPL ošetření nebudete pociťovat ani zlomek diskomfortu, na který jste byla zvyklá. A do třetice další dobrá zpráva, nemusíte se obávat ani podrážděné pokožky, zarudnutí nebo nehezkých pupínků, protože IPL působí výhradně na kořínky chloupků.

Více než 3 miliony

IPL bylo původně doménou kosmetických salonů, ale Philips jej po čtrnácti letech výzkumu a testování přinesl v podobě Philips Lumea i do domácností. Dnes už přístroj Lumea používají více než tři miliony Evropanek a jejich počet roste raketovým tempem. Během ošetření je ke kořínkům chloupků vysíláno speciální teplo, které způsobí, že chloupek přejde do klidové fáze, vypadne a jeho další růst bude výrazně pomalejší.

Foto: Philips.cz

Obě podpaží zvládnete ošetřit za 2,5 minuty, obě lýtka za 8,5 minutyFoto: Philips.cz

Sama doma

Nejnovější model Philips Lumea nabízí hned čtyři nástavce pro použití na obličej, nohy a ruce, podpaží a oblast bikin, které celé ošetření zjednodušují a zrychlují. Philips Lumea byla také navržena s pomocí dermatologů, takže je její použití naprosto bezpečné. Samozřejmě je třeba dodržet základní zásady: před prvním ošetřením je potřeba chloupky oholit nebo depilovat, během ošetření nepouštět záblesky dvakrát na jedno místo, neošetřovat podrážděnou nebo spálenou pokožku a vyhnout se znaménkům, pihám, tetování či permanentnímu make-upu.

Foto: Philips.cz

Přístroj Lumea můžete použít i na obličej. Práci vám usnadní speciální nástavecFoto: Philips.cz

Jak na věc

Nejprve budete muset absolvovat úvodní kolo: tedy čtyři ošetření vždy po dvou týdnech. Potom už vám ale chloupky přestanou růst až na dlouhých 8 týdnů, takže se interval ošetření výrazně prodlouží. Lumea je navíc úžasně rychlá: obě lýtka s ní ošetříte za 8,5 minuty, obličej za 1,5 minuty, oblast bikin za 2 minuty a obě podpaží za 2,5 minuty. A je jen na vás, jestli to provedete v koupelně, v posteli nebo třeba na zahradě, protože ji můžete používat jak s kabelem, tak bez něj.

Po ošetření zůstane pokožka klidná a nebudou ji zdobit ani pupínky, ani zarůstající chloupky. Nákupem přístroje Lumea navíc nic neriskujete, protože ho můžete 90 dní testovat s garancí vrácení peněz, pokud byste nebyla spokojená. Více zjistíte na www.philips.cz/lumea.

Zajímá vás, jak ošetření pomocí Philips Lumea probíhá? Podívejte se zde.

Foto: Philips.cz

Vyzkoušejte, že Lumea funguje – Philips garantuje vrácení peněz v případě nespokojenostiFoto: Philips.cz

Reklama

Načítám