Hlavní obsah

Sex: 6 oblíbených ženských fantazií. Poznáte se v nich?

Foto: thinkstock

Snění není chyba, může vám život zpestřit!Foto: thinkstock

Reklama

Po čem ženy touží? O čem sní? Co si rády představují, i když jsou v milostném životě více či méně spokojené? Vedou nadsamci, rytíři i bývalí partneři! A prý je to tak dobře!

Článek

„Je důležité být v kontaktu s vnitřními touhami. Uznání a uspokojení našich sexuálních potřeb zvyšuje úroveň endorfinů, což snižuje stres a zvyšuje pocity spokojenosti, uvolnění a štěstí,“ říká sexuoložka Laura Berman z Chicaga a doporučuje myslet na sex deset minut každý den. Podle ní to usnadňuje to správné „nastartování“, když jste s partnerem. Pokud nevíte, u jakých fantazií začít, zkuste ty u žen nejoblíbenější.

1. Silný samec, který si bere, co chce

„Ženy často sní o mužné síle a nadřazenosti. To neznamená, že to tak musí vyžadovat i v reálném sexuálním světě, ale je zábava se tím zabývat,“ popisuje sexuoložka na svých stránkách. Neohrožený James Bond, svalnatý dělník v propoceném tílku, tajemný Edward z upírské ságy. To je to, co u žen frčí. Budete-li to chtít převést do praxe, zkuste polohy zezadu. Když nevidíte milenci do tváře, je snazší si představovat kohokoli.

2. Empatický rytíř v lesklé zbroji

Podle Laury je tohle velmi romantická představa o dokonalém muži, který se chová tak, jak to partner obyčejně nedělá, čili neustále se snaží o to, aby vás potěšil. A plní všechny sexuální fantazie – bez optání, skoro až telepaticky. Hm, krásná představa. A hodně oblíbená. Jak ji sloučit s realitou? Jeden den plňte přání vy jemu, druhý den se nechte obskakovat vy.

3. Proměna hodné holky

Ženy, které v každodenním životě žijí podle pravidel, sní o tom, aby si mohly zahrát „na tu špatnou“. Máte to taky tak? Možná vám dělá dobře sen o místnosti plné mužů, kteří vás sledují hladovýma očima. Nebo svádíte chlápka na parkovišti a zvete ho k sobě na neformální sex, bez pardonu. Necítíte se tak dobře a výkonně? Procvičujte se ve flirtu! A konečně se před partnerem smyslně svlečte!

Foto: isifa

Zkuste jednou plnit vy všechna přání jemu, příště to ale musí být naopakFoto: isifa

4. Teď tady velím já!

Jedna z nejběžnějších ženských fantazií může pomoci rozjet se i v běžném životě. Vždyť uvázat kravatu muži za zády, spoutat mu zápěstí a kotníky, přehodit hedvábný šátek přes oči nebo mu dát roubík do úst je jen začátek. Radši o tom sníte jenom potají? Skočte do erotického obchodu pro hravé neslušné kostky s BDSM tematikou. Uvidíte, co udělá pár hodů!

5. Sex s bývalým

Ex, který otřásl vaším světem… K čemu je dobrá představa, že s ním doháníte staré časy? „Není nic špatného na tom takhle sexuálně snít v mezích své vlastní mysli, i když máte dlouholetého partnera. To je to, co dělá fantazii tak burcující,“ říká Laura Berman. Ovšem pšt, nikomu ani muk! „Svěříte-li se partnerovi, může to brát jako kritiku, upozornění, že něco není v pořádku,“ říká sexuolog Zlatko Pastor.

6. Trojka je šťastné číslo

Dvě holky? Kluk a holka? Koneckonců, je to vaše fantazie. Všechno je povoleno! Sexuoložka Laura se domnívá, že je mysl až příliš cenný dar na to, aby zahálela. Proto je nutné ji ku prospěchu spokojeného sexu používat. Vždyť o tom nikdo nemusí vědět…

A jaká je vaše oblíbená erotická fantazie?

Reklama

Související témata:

Načítám