Hlavní obsah

Sex na kameru? Nikdy!?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Máte chuť na domácí video?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Už se vám stalo, že vám partner vyrazil dech návrhem na netradiční milování? A navrhl vám, že by chtěl vaše sexuální radovánky nahrávat na kameru? Nejste sama. Důležité je, jak se k tomu postavíte!

Článek

Nejlepší varianta

Nejlepší variantou je, když se vám návrh vašeho miláčka zamlouvá. Koneckonců, proč ne. V každém případě jde o zpestření domácího sexuálního života. A možná, že když to zkusíte jednou, už nebudete chtít jinak! „Svoje tělo mám ráda. Jsem exhibicionistka, a myslím, že každý z nás v sobě kousek exhibicionismu má. Byla jsem pro - navíc, když jsme se na nás potom dívali, vzrušilo nás to znova," tvrdí Naďa z Pardubic.

Důležité je, abyste si s partnerem důvěřovali a věděli, že nahrané video zůstane jenom pro vaši „domácí potřebu" a ani jeden z vás jej, a to ani v budoucnosti, nezneužije. Může být zajímavé se při „tom" vidět a zjistit, jak vypadáte. A třeba se jednou společně nahraným sexuálním radovánkám na stará kolena zasmějete. Souhlasem svému protějšku určitě uděláte radost. Vždyť s tím sám přišel, tudíž o tom asi už přemýšlel a touží po tom. A možná už dlouho!

Horší varianta

Horší variantou je, když si nejste jistá a váháte. V takovém případě máte možnost „nechat se přemlouvat". Muži jsou v přemlouváním k netradičnímu sexu velice vynalézaví. Třeba vám váš partner nabídne ukázky příjemných erotických a pornografických filmů, aby vás „rozrajcoval". Nebo vás jednoduše přesvědčí, že „na tom není nic špatného". Je to pro vás výhoda: hodně se o něm dozvíte, včetně jeho skrytých přání a představ!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Muže vzrušuje představa sexu na kameruFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Pokud souhlasíte, vše je v pořádku. Nebezpečí však začne hrozit ve chvíli, když by jeho přemlouvání přerostlo únosnou mez. Muži někdy začnou nepříjemně „tlačit na pilu", a to drtivé většině z nás nevyhovuje. Když se necháte k hrátkám před kamerou přesvědčit jen naoko, riskujete, že z toho stejně nebudete mít potěšení, o orgasmu ani nemluvě. Ještě hůř, můžete si v sobě vytvořit blok. Pak budete s hrůzou očekávat, kdy to zase přijde. A začnete se podvědomě i sexu vyhýbat. To by mohl být začátek konce kteréhokoli vztahu.

Nejhorší varianta

Nejhorší variantou je, když žena opravdu nechce, aby její spojení s partnerem bylo jakkoli dokumentováno. Považuje to za nejintimnější chvíle, které patří jen jim a kamera u toho nemá co dělat. Jestliže muž svoji partnerku opravdu miluje, neměl by ji k žádnému „netradičnímu" milování nutit. To je železné pravidlo, které patří do sexuální kultury obecně.

"Manžel mě před časem nemile překvapil. Jednoho večera mi navrhl, abychom se milovali před kamerou. Ale nikoli před kamerou postavenou na stativu, ale že by nás filmovala třetí osoba! Úplně mně to odrovnalo," svěřuje své zážitky Hanka z Prahy a pokračuje. "Nejsem žádná puritánka. Manželův nátlak mi ale moc vadil. Protože na mě tlačil delší dobu (podotýkám, že neúspěšně), začala jsem vůči němu cítit odpor. Sexu jsem se začala vyhýbat. Nemám nic proto různým praktikám, když vyhovují oběma a nikomu neubližují. Ale natáčet mé milování s manželem, to bylo na mě příliš. Dnes jsme rozvedení. Je to asi škoda, ale já nemohla jinak."

Když to na vás „vybalí":

  • dovolte mu, aby vám vysvětlil svůj postoj a vy mu v každém případě vysvětlete svůj (proč ano či proč ne)
  • jestliže opravdu sex na kameru nechcete, vyjádřete se jasně a důrazně (nekřičte a nebrečte u toho, prostě argumentujte)
  • když se necháte přemluvit proti své vůli, počítejte s následky (můžete si „zadělat" na dlouhodobé sexuální neshody, na nechuť k sexu s partnerem a podobně)
  • kdyby na vás partner tlačil nevybíravě, řešením může být v krajním případě rozchod

A jak je to u vás doma, milé dámy? Byly byste pro takový návrh či jste to už zkusily? O tom, jak jste se k tomu postavily, nám napište na info@prozeny.cz. Těšíme se!

Reklama

Načítám