Hlavní obsah

Sex: Tipy ryze pro dámy aneb Jak se vzrušit do minuty?

Foto: Thinkstock

Máme pro vás tipy, díky kterým v sobě ženy najdou zapomenutou sexuální náladuFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muži se vzruší mnohem snadněji než jejich protějšky. Stačí jim pohled na nějakou nahotinku, a už nemusí vůbec nic řešit… Kéž by něco takového fungovalo i u žen! Dobrá zpráva? Dá se tomu pomoct! Jak?

Článek

Sally Bishop, britská autorka knihy Sexuální inspirace s podtitulkem Vzrušující nápady pro lepší milování, říká, že sex je jediná věc v životě, na které může být každý z nás závislý.

Podle ní právě tato závislost přináší opravdové, nefalšované štěstí. Krásně se to poslouchá, ale co když chybí energie na vymýšlení intimních příležitostí, nebo snad dokonce i sexuální touha? I to se dá (a prý celkem hravě) zvládnout! A první krok? Vypněte žrouta času!

Nejdůležitější úkol? Konec lenošení!

„Aspoň týden se nedívejte na televizi. Budete překvapeni, jak brzy se vám bude chtít jít do postele,“ uvádí spisovatelka s tím, že jedno malé městečko v Americe se podrobilo takovému experimentu na jeden celý měsíc. Co se stalo? Počet sexuálních setkání dvojic se dramaticky zvýšil…

Evidentně i taková malá „hloupost“ zabírá, ovšem je mnoho dalších a velmi jednoduchých způsobů, jak si přivodit touhu po milování de facto okamžitě.

Foto: Thinkstock

Odstraňte z ložnici televizi. Uvidíte, že budete uléhat s úplně jinými myšlenkami než dosudFoto: Thinkstock

Návod pro ženy

  • Sedněte si nahá na měkké prostěradlo nebo deku. Vnímejte teplo a příjemné dotyky látky.
  • Přiložte si saténový polštářek na prsa a vnímejte jeho chladivý povrch.
  • Oblečete si kožich – naruby, tedy tak, aby chlupy objímaly celé vaše tělo. Užívejte si kožešinu na nahém těle.
  • Hedvábným šátkem si přejíždějte po stehnech, nohách a pod koleny.
  • Relaxujte ve vaně plné bublinek.

Návod pro dvojice

Pokud upřednostňujete přípravu na milování v páru, kápněte do vany esenciální olej a nechte si ho trochu stranou. Bude se hodit i pro natírání pokožky ( pačule, cedrové dřevo, růže, ylang-ylang).

„Po koupeli se vzájemně utírejte měkkými ručníky, a tak stimulujte partnerovi pokožku, a on zase vám, dokud nezačnete pociťovat všechna nervová zakončení,“ radí Sally Bishop a přidává další malý trik.

„Potírejte se troškou voňavé kolínské nebo parfému. Vaše pokožka by se měla probudit a vy si uvědomíte, jak blízko u vás je tělo toho druhého.“ Chcete mít absolutní jistotu stupňující se touhy? Pak se obraťte na erotické obchody, které nabízí stimulační přípravy pro ženy. Ty mohou být v ledasčem užitečné.

Povzbuzující tip

Speciální gely a krémy lépe prokrvují vagínu, stimulují klitoris a v neposlední řadě i poskytují intenzivnější vnímání penisu. (Za 30 mililitrů přípravku v závislosti na výrobci zaplatíte asi 400 korun.)

A pozor, pokud láskyplné doteky přijímáte, je lepší mít oči zavřené. Tak se plně soustředíte na to, co pociťujete! Výjimku tvoří pouze jedna jediná situace…

Foto: Thinkstock

Společná koupel je sama o sobě romantická. Nechte se hýčkat jemnými partnerovými doteky i vy...Foto: Thinkstock

Jak povzbudit chtíč?

Skvělou volbou, jak okamžitě přestat myslet na starosti a přepnout do „erotického módu“, je pozorování sama sebe. Podle britské spisovatelky chlípných příruček Lindy Sonntag totiž mnoho lidí nachází zalíbení při pohledu na vlastní nahé tělo v zrcadle.

„Jeho výhodou je skutečnost, že v něm lze vidět vše, co za běžných okolností pouze vnímáte, cítíte nebo si představujete,“ popisuje ve své publikaci Senzační sex. Pokud tedy i na vás zrcadlo působí pozitivně, nebojte se ho ještě před příchodem partnera použít! Spatříte se v docela jiném světle. Mimochodem, můžete obdivovat i krásu svého negližé.

Blíží se Mezinárodní den spodního prádla, který připadá na 3. dubna, což je ideální příležitost pro nákup nějakého nového kousku, který ve vás i v partnerovi probudí vášeň rychlostí jednoho lusknutí prstů!

Foto: archiv firem

Proměnte se v sexy divu a sveďte ho! Zde jsou naše tipy!Foto: archiv firem

A co vy, máte nějaký svůj tajný návod na probuzení vlastní touhy? Pomáhá erotická vůně, víno, hudba, či snad čokoláda?

Reklama

Načítám