Hlavní obsah

Sex: Typologie milenců podle krevní skupiny!

Foto: Isifa

Někdo má prostě sex v krviFoto: Isifa

Reklama

To, jakou krevní skupinu máš, odhalí, jaký jsi v posteli! Tak takhle to tvrdí Japonci! Bude jejich typologie sedět i na vás? A víte, kdo má v krvi věrnost nebo vášeň?

Článek

V Japonsku věří, že určení krevní skupiny je způsob, jak definovat temperament a osobnost, stejně jako to na základě horoskopu dělají lidé v západních zemích. Šílenství po zjišťování informací z krve rozpoutal roku 1931 japonský psycholog Furukawa Takeji (1891–1940), který přišel s myšlenkou, zda neexistuje spojení mezi krevní skupinou a temperamentem. Jeho práce publikované v odborných časopisech zaujaly nejenom laickou veřejnost.

Postupem let a vývojem výzkumů převážně týmu Masahiko a Toshitaka Nomi – otec a syn, získává domněnka na důležitosti: Krev prý opravdu ovlivňuje všechny oblasti našeho života, včetně vztahů, práce, volného času i sexu. Japonci si podle jejích skupin vybírají milence i spolupracovníky. Tak schválně, jestli typologie sedí i na vás a vašeho partnera!

Krevní skupina A

Pozitiva: Lidé s krevní skupinou A mají tendenci být monogamní.

Jaký je v posteli on? Očekávejte sexuální ohleduplnost, ochotu vyjít vstříc vašim potřebám a přáním. Překvapí vás i to, že po skončení milování se neotočí na bok a neusne, ba naopak ví, co je to dohra (viz článek Dohra vytváří pouto). Když už se do vás zamiluje, a to se určitě nestane na první pohled, jelikož „áčko" patří k těm opatrným, věřte, že vstup do manželství nebere na lehkou váhu. Rozhodně se nežení a nemiluje jen z pocitu odpovědnosti.

Foto: Thinkstock

Romantik a ohleduplný milenec, to je majitel krve AFoto: Thinkstock

Jaká jste vy? Ženy s touto krevní skupinou nemohou mít sex bez lásky: nebaví je. Je obtížné je svést, ale když už k tomu dojde, jejich city jsou hluboké. Pakliže je někdo zklame, pomsta na sebe nenechá dlouho čekat.

Krevní skupina B

Pozitiva: Optimismus a otevřenost.

Jaký je v posteli on? Potřebuje, aby jeho smysly byly neustále stimulovány a provokovány, nesnáší nudu a stereotyp. Čím víc to nemá u milenky jisté, tím víc ho dotyčná přitahuje. Líbí se mu nekonvenční, dobrodružné ženy, které se odlišují. Kvůli nim klidně ukončí svůj předchozí vztah, z čehož vyplývá, že patří mezi nevěrníky, kteří oddělují lásku od sexu (v posteli skončí klidně i s dlouhodobou kamarádkou). V intimnostech potřebuje drama. Nebojí se experimentů.

Jaká jste vy? Dobrodružné, lásce i sexu otevřené, to jsou ženy typické pro skupinu B. Milenci je jim však vytýkáno, že jsou sebestředné. Často se zamilovávají do představy pana Dokonalého, a pak jsou zklamané, že se jejich očekávání nenaplnilo.

Tip na žhavou noc: Což takhle dát si sex v kuchyni?. Zkrátka buďte s ním pořád ve střehu, Tohle jsou 3 způsoby, jak být v posteli lepší než on!.

Krevní skupina 0

Pozitiva: Přímočarost, vášnivost.

Jaký je v posteli on? Vyjadřuje svoje pocity bez rozpaků, a i když na vás nejprve zapůsobí dobrým dojmem, ukáže se, že je bezohledný a využívá náklonnosti druhých pro svůj kariérní postup nebo finanční obohacení. Vášeň se mu upřít nedá, ale bohužel ani sexuální agresivita a neromantičnost. Při sexu má tendenci příliš „tlačit na pilu“.

Foto: Thinkstock

Některým skupinám postel nestačíFoto: Thinkstock

Jaká jste vy? Ženy-nulky bývají romantické a vášnivé. Mají silně vyvinutý mateřský pud. Rády experimentují s polohami i praktikami, snadno se v posteli nudí. Jsou extrémně žárlivé a nestálé. Jednou chtějí sex několikrát za den, jindy jim nechybí po celý měsíc.

Tip na žhavou noc: Je třeba učarovat mu sexem a být dokonalá… (více najdete zde).

Krevní skupina AB

Pozitiva: Romantičnost a citlivost.

Jaký je v posteli on? Svoji plachost skrývá za trochu namyšlené jednání. Nejdřív vás sbalí s obratností milovníka, ale když dojde na věc, je si sám sebou nejistý. Aby se otevřel a miloval, potřebuje čas, důvěru a spřízněnou duši. Sex má jako koníček, rád zkouší nové pozice a místa. Často nechává iniciativu na partnerce.

Jaká jste vy? Jestli má někdo potíž s tím, aby si přiznal lásku, jsou to ženy AB. Touží po milencích s dobrým postavením a finančním zabezpečením. Jsou rozporuplné. Někdy jim nevadí mít sex bez lásky, jindy potřebují něžné zacházení. Občas samy navrhnou, že v sexu zkusí něco nového.

Tip na žhavou noc: Za zkoušku stojí třeba milování ve sprše, co všechno se v ní dá dělat, najdete ve článku Sex ve sprše: A tohle jste už zkoušeli?. Anebo je libo erotická hračka třetí generace?

Tak co? Sedí to na vás? Jestli ne, tak věřte, že v Japonsku berou výzkum o krevních skupinách velmi vážně. Koupíte tam „krevní“ žvýkačky, nealkoholické nápoje, kalendáře, a dokonce i prezervativy určené pro každou z krevních skupin! (Kondomy jsou všechny stejné, ale obsahují různé instrukce a rady, jak přistupovat k pohlavnímu styku!) Co říkáte na takový manuál?

Reklama

Související témata:

Načítám