Hlavní obsah

Sexuální typologie barev

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nechcete to na partnera v posteli hned vyklopit dvěma větami? Své sexuální choutky můžete dát najevo rafinovaně – pomocí barvy svého oblečení!

Článek

Víte, že typologie barev má své místo také v sexu? Každá barva vypovídá o jiných choutkách a preferencích. Přestože byste nejspíš jen stěží přesně tu kterou barvu po sexuální stránce slovně charakterizovaly, je ve vás vztah určitých barev a sexu zakódován natolik, že signály těchto barev umíte rozklíčovat velice snadno.

Bílá, černá, červená, růžová, modrá, zelená, oranžová, šedá, hnědá, fialová – každá z těchto barev vyšle vašemu sexuálnímu partnerovi přesné instrukce. Naučte se proto správně tyto signály vysílat. Červená třeba nemusí být vůbec vaší barvou, ale pokud jste v sexu rády dominantní, tuto barvu nesmíte opomenout stejně jako růžovou, pokud máte rády pravý opak a v posteli či ve vztahu preferujete všemožné formy infantilnosti.

Jenomže co dělat, když barvy, které chcete nechat za sebe promluvit ve svém šatníku, chybí? Doplňte je! A abyste neutratily za nákupy sexy oblečení příliš, zkuste kvalitní second hand. Ten najdete už i on-line. Second-hand.cz nabízí přes 35 000 různých kousků oblečení či módních doplňků. Svoji barvu a sexy kousek pro sebe ve správné barvě tam určitě najdete velice snadno. Největší český second hand on-line nabízí zboží od 9000 značek se slevami 30 až 70 procent.

Second-hand.cz nabízí přes 35 000 různých kousků oblečení či módních doplňků

Největší český secondhand vám poradí, jak která barva při sexu promlouvá!

Sexuální typologie barev přisuzuje každé barvě jinou symboliku. Ta promlouvá nejen z barvy zdí vaší ložnice nebo z ložního povlečení, ale zejména z kousků, které na sebe oblečete. A nejde jen o sexy prádlo, ale i o fashion oblečení, jež si oblečete třeba na rande.

Sexuální typologie barev na vás prozradí, jaké intimnosti se vám líbí

Černá je barva nestoudností

Nebojíte se v sexu popustit uzdu své fantazie a jste ochotny zajít za hranice klasického sexu? Dejte to vědět černou barvou svého oblečení. Mírné i ostřejší sado-maso vás láká, obscénnosti vzrušují – vaše sexy barva je rozhodně černá!

Červená barva je žárlivá i vášnivá

Chcete, aby jeho vášeň patřila jen a jen vám? Oblečte se do rudé! Červená barva je známá svojí symbolikou vášně, méně už tím, že na vás prozradí, jak jste žárlivé.

Bílá barva pro ty, co to mají raději potmě!

Stydíte se při sexu? Netroufáte si milovat se při světle a tajemství sexu ještě jenom objevujete? Decentně to na vás prozradí bílá barva. Bílá jako barva nevinnosti promluví i na muže, kteří jiné barvy rozklíčovávají přece jen o něco hůře.

50 odstínů šedi trochu jinak

Šedá se díky knížce 50 odstínů šedi chvílemi mylně považuje za vášnivou a obscénní barvu. Ale není tomu tak! Obecně je šedá barvou lidí nejistých a neschopných se rozhodnout. Tedy i lidí přelétavých v sexu, neschopných si najít trvalého partnera. Když berete sex nezávazně, řekněte to šedou.

Modrá je barva romantiků

Pokud je pro vás romantika od sexu neoddělitelná, pomůže vám to říct modrá barva oblečení. Modrá značí prožívání a to, že si sex umíte skutečně vychutnat. Ale ten romantický. Nemáte doma dostatek modrých hadříků? Ve všech odstínech je nabízí second hand on-line ve svém e-shopu Second-hand.cz.

Fialová je barva vaší duše

Je pro vás sex více než jen sexuální uspokojení? Sex a láska je pro vás jedno a totéž? Máte fialovou duši! Právě fialová barva je totiž barva toho nejhlubšího duševna.

Růžová pro submisivní

Pokud máte rády nad sebou nadvládu a spíše se stavíte do submisivních sexuálních rolí, je vaší barvou růžová. Flirtující – to ano, dominantní – to už ne: takové jste podle barevné typologie, pokud preferujete růžovou barvu.

Žlutá je barva doteků

Milujete dlouhou předehru plnou doteků a polibků? Preferujete uspokojení druhého před tím svým? Pak je vaší barvou žlutá. Je to barva, která umí do světa volat, že to hlavní, o co v sexu stojíte, je hezky se pomazlit a přitulit.

Zelenou preferují ty, co nerady experimentují!

Zelená je typická barva jistoty a také věrnosti. Jestli jdete do vztahu s odhodláním „navždy“, dejte to o sobě vědět už u prvního intimního sblížení pomocí zeleného oblečení. Nejste typ pro sexuální experimenty, avšak vyvážíte to svojí věrností partnerovi. Podobného partnera, jako jste samy, se také snažte najít.

Milovnice oranžové chtějí být sváděny

Více než samotný sex vás vzrušuje rituál svádění? Vaší barvou je oranžová! Často jste sobecké a myslíte při sexu i předehře jenom na sebe. Ale to nevadí! Díky vaší neodolatelné koketnosti dáváte mužům pocit síly a nadřazenosti. To má většina z nich ráda.

Hnědá barva pro ty, které nespěchají

Hnědá barva je barvou těch, co v sexu nespěchají. I k sexu samotnému může být cesta dlouhá a pomalá. Hnědá je barvou těch, co potřebují na všechno dost času – na rozhodování, na zamilování se i na uspokojení.

Sexuální typologie barev dává každému odstínu intimní význam. Promluvte skrz barvy!

Second hand vás obleče do sexy barev!

Sex je mnohdy více hrou než jen o pouhým uspokojením se. Zapojte do hry barvy svého oblečení i sexy prádla. Neutrácejte zbytečně! Second-hand.cz vám nabídne pestrý sexy šatník za zlomek ceny oblečení v klasických buticích. Spojte své sexuální hrátky s nákupní vášní!

Související témata:

Načítám