Hlavní obsah

Sexy dárky pro milence!

Foto: Thinkstock

Odměňte svého milence krásným dárkemFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte milence? Baví vás tajné chvíle strávené s ním? Kdy jindy mu to dát nejlépe najevo než o Vánocích! Abyste ho pod stromečkem potěšila, máme pro vás 14 skvělých tipů, které by vás mohly inspirovat! Podívejte se, co by mohlo mít úspěch…

Článek

1. Je to přece hrdina!

Být milencem je přece hrdinství! Dejte mu to tedy patřičně najevo a oblékněte ho do trička pro hrdinu Naoko Hero Vests! Celá kolekce je inspirovaná nátělníkovými akčními hrdiny filmů 70. a 80. let. Tílko má délku 70 a přes hrudník 100 cm.

Cena: 395 Kč

2. Najděte mu dovolenou snů!

Pokud si chcete užít s milencem nezapomenutelnou dovolenou, nemusíte kvůli tomu zdlouhavě projíždět nabídky desítek cestovních kanceláří. V nalezení té nejlepší vám pomůže nový vyhledávač od portálu seznam.cz, který funguje od 1. prosince!

Najdete na: www.sdovolena.cz

Foto: Komerční prezentace3. Vibrační masážní trojnožka a ruční masáž hlavy

To je kombinace, jaká by neměla chybět v žádné domácnosti! Pořiďte si pod stromeček takovouto masážní sadu. Můžete si užít s partnerem přímo vibrující masáž anebo jemnou masáž hlavy po únavném dni. Přeci právě vaše drahá polovička ví nejlíp, co máte nejradši! Tyhle a mnohé další dárky naleznete na TopToys.cz.

Cena: 390 Kč

4. Každý chlap zůstává dítětem

…a je jedno, zda je to manžel, milenec či dospělý syn. Vrtulník na dálkové ovládání s blikajícími pozičními světly od značky Tchibo udělá radost každému z nich.

Cena: 999 Kč

5. Elegán v každé situaci

Panáček během dlouhé zimní vycházky? Udělá radost jemu i vám. A ať nevypadáte jako opilci, pořiďte mu na něj stylovou placatku z Darekdomu.cz. Je vyrobená z nerez oceli a leštěná do zrcadlového lesku. Má objem 11,5 cl.

Cena: 599 Kč

6. Sexy toaletní papír

Také se milujete jako sloni? Dokažte mu to! Dopřejte mu zábavu i na záchodě a pořiďte mu originální toaletní papír s potiskem. Pokud se vám zrovna sloni nezamlouvají, můžete ho třeba poučit o polohách Kámasútry. S tímhle toaletním papírem se rozhodně nudit na záchodě nebude!

Cena:149 Kč

7. Odnaučte ho kouřit!

Milujete ho, ale vadí vám, když se k vám nakloní a je cítit kouřem? Darujte mu elektronickou cigaretu, se kterou se brzy nelítostného zlozvyku zbaví, a vy si pak nerušeně užijete každou intimní chvíli. Co třeba E-cigareta ve stylu krabičky od cigaret? Balení obsahuje cigaretu, nabíječku a sedm náhradních náplní.

Cena: 289 Kč

8. Pomůžete mu vyhrát

Hraje rád poker? Pomožte mu neustále vyhrávat a pořiďte mu cinknuté pokerové karty. S nimi bude mít přehled, jaké karty mají ostatní. Na rubu karet je neodhalitelná značka, která mu okamžitě řekne, o jakou kartu se jedná včetně její barvy a hodnoty. Odhalit tento způsob je pro nic netušícího hráče téměř nemožné. Jediné, co mu zbývá, je, nacvičit si pravou pokerovou tvář.

Cena:263 Kč

9. Košile do práce

Nosí váš milenec do práce často obleky? Pak jistě nic nezkazíte, když mu do nich pořídíte další klasickou košili od Halens s náprsními kapsami. A hned mu k ní můžete pořídit i kravatu ve stejném odstínu.

Cena: 549 Kč

10. Trefa do černého

Přiléhavé bokové boxerky s terčem na zadním díle. To je pravá trefa do černého pod vánoční stromek vašeho milence. V balení, které nabízí Bonprix, jsou hned tři kusy – 2x černé, 1x červené.

Cena: od 249 Kč

11. Módní kravata

Kravata „COPYRIGHT“ s módním vzorkem kosočtverce. To je dárek, který jistě neurazí žádného muže. V obchodě Neckermann máte na výběr černou a bílou variantu.

Cena:399 Kč

12. Originální tričko

Jste blondýna a chcete darovat svému milenci něco vtipného? Obdarujte ho originálním tričkem z New Yorkeru s nápisem Genlemen prefer blondes.

Cena:459 Kč

13. Neodolatelná vůně

Dokonalá vůně pro dokonalého muže! Už jen z temně rudého flakonu parfému Davidoff Hot Water je jasné, že jde o vůni plnou vášně a charismatu. Tento nový parfém nabízí svěží, divokou, ale zároveň i kořeněnou a eroticky laděnou vůni, díky níž bude váš milý neodolatelný.

Cena: cca od 820 Kč (60 ml)

14. Pro sexy účes

Pokud vaše polovička ráda nosí nagelované vlasy, určitě se vyplatí na kvalitním gelu nešetřit, protože jinak by se špatně vyčesával. Ten od Syossu máme vyzkoušený a byly jsme s ním spokojené, takže náš tip je v tomto případě jasný.

Cena: cca 130 Kč

Reklama

Související témata:

Načítám