Hlavní obsah

Sháníš vánoční dárky? Okej, objev Spokey

Reklama

Každý rok řeším stejný problém. Ať mě dárky zbytečně moc nestojí, ať jsou i přesto originální, užitečné, hezké a prostě trendy, a ideálně ať je seženu online!

Článek

Nejraději bych všem kolem sebe dala zdravía kus štěstí! To ale úplně doslova nejde. Co však můžu darovat, je pohyb! Zní to až neuvěřitelně, ale vězte, že díky pohybu se můžeme cítit svěže a spokojeně i na konci dne, dobře spát, a hlavně se těšit zdraví. O endorfinech díky pohybu se toho už napsalo hodně, všichni tedy víme, že pohyb rovná se štěstí a zdraví.

Jasná podmínka jak pro sportovce, tak nesportovce je: Pohyb mě musí bavit a musím u toho dobře vypadat! Rozhodla jsem se letos celé rodině darovat pohyb a vzala si na pomoc s výběrem Alenu Svobodovou, trenérku fitness.

„Aleno, letos jsem učinila odvážné rozhodnutí, chci svým blízkým na Vánoce darovat pohyb. Jako trenérka jistě máte představu o tom, co je aktuálně trendy a zároveň kvalitní natolik, abych svým dárkem udělala radost. Co byste mi tedy doporučila pro mou rodinu, abych jim mohla darovat pohyb?“

„Ve své praxi jsem se setkala se spoustou sportovního náčiní, nově mě ale oslovila značka Spokey. Je jak cenově dostupná, tak v kvalitě, kterou ke svým tréninkům sama vyžaduji. Myslím, že si zde každý vybere to své, a určitě i dárkem z jejich nabídky uděláte radost každému ze svých blízkých. Navíc si všechny dárky můžete vybrat online a díky předvýběru ze strany odborníků s tím nebudete mít ani mnoho práce. Stačí kliknout na stránku vanoce2016.spokey.cz a nechat se vést.“

„Děkuji, Aleno, Okej, já jsem rozhodnutá, letos daruji sportovní vybavení Spokey!“

In-line brusle Spokey

Pro Adámka in-line brusle Spokey – jsou dokonale cool pro mladého borce, sluchátka do uší už určitě má!

Pro Evičku koloběžku Spokey Pegasus, protože je krásně růžová, perfektně provedená a za příjemnou cenu kolem 600 Kč.

Pro manžela pořídím závěsný univerzální posilovací systém Spokey LILT I.

Pro dědu Spokey nabízí naprosto geniální piknikovou deku s fólií na spodní straně, a ty barvy, úžasné!

Pro bratra? Co třeba stan Spokey Chinook II?

Longboard Spokey Zombie 29

Nenechte se naštvat předvánočním stresem, nechte se inspirovat. Zkuste se také podívat na stránku vanoce2016.spokey.cza darujte stejně jako já pocit štěstí. Darujte pohyb!

Reklama

Související témata:

Načítám