Hlavní obsah

Sirius – drahokam krásnější než diamant

Foto: siriusdrahokam.cz

Prsten Elissa z bílého zlata s drahokamem Sirius 6.50 mm Foto: siriusdrahokam.cz

Pokud i vy patříte k těm, kdo mají rádi krásné šperky osazené třpytivými kamínky, pak je Sirius (SiC – karbid křemíku) právě to, co hledáte. Má lepší vlastnosti než samotný diamant (C), ale stojí zlomek jeho ceny. Je tak ideálním společníkem pro každodenní radost ze šperku.

Článek

Velký drahokam, který nezruinuje vaše úspory. I tak by se dal definovat Sirius, který je nyní dostupný na našem trhu. Kdybychom srovnávali Sirius s diamantem, pak jsou na první pohled k nerozeznání. Sirius má ovšem až o 10 % více brilance a až o 200 % více ohně. S druhou nejvyšší tvrdostí 9.25 (diamant 10) vám Sirius zaručí, že se nepoškrábe (na rozdíl od zirkonu) a vydrží krásný po generace.

Autentické neupravené video drahokamu SiriusVideo: siriusdrahokam.cz

Sirius je zcela ideální drahokam pro všechny, pro které je krásný šperk nedílnou součástí života. Zvláště je vhodný při aktivním způsobu života, kdy šperky sundáváme i několikrát týdně (posilovna, práce neumožňující nosit šperky a jiné) a riskujeme tak ztrátu nebo odcizení. Případná škoda je pak násobně menší než ztráta šperku se stejně velkým diamantem s podobnými vlastnostmi (barva & čistota & výbrus).

Foto: siriusdrahokam.cz

Zlaté prsteny s drahokamy Sirius o velikosti 6.50 mm a 8.00 mm Foto: siriusdrahokam.cz

Sirius je vhodné zasadit do zásnubních a snubních prstenů a přitom kombinovat různé výbrusy a velikosti pro dosažení jedinečného klenotu. U nás je nejběžněji používaný výbrus kulatý, který je sice krásný, ale již poměrně okoukaný ve srovnání například s výbrusem emerald, cushion nebo princess. Tyto výbrusy nejsou tak známé, ale v kombinaci se správným šperkem dokážou upoutat daleko větší pozornost. Zkušený prodejce nebo zlatník vám rád výbrus ukáže a poradí, který je nejvhodnější pro váš vysněný šperk.

Foto: siriusdrahokam.cz

Zakázkový prsten ze žlutého zlata s drahokamem Sirius 6.50 mm Foto: siriusdrahokam.cz

Sirius je dostupný ve všech možných výbrusech, barvách (zelená, hnědá, žlutá, modrá, černá), a je tedy jen na vaší fantazii, do jakého šperku Sirius zasadíte. Aby bylo dosaženo maximální brilance, je každý drahokam od rozměru 3.50 mm ručně broušen zkušeným profesionálem s mnohaletou praxí.

Foto: siriusdrahokam.cz

Vlastnosti drahokamu SiriusFoto: siriusdrahokam.cz

Sirius je syntetický drahokam nové generace, který na rozdíl od diamantu nepoškozuje životní prostředí a nepodílí se na možném financování ilegálních organizací. Drahokam je možné zakoupit u autorizovaných partnerů, které naleznete na drahokamsirius.cz v sekci Kde koupit nebo v každém dobrém zlatnictví.

Načítám