Hlavní obsah

Vyrobte si zmizík na vrásky: Jen 3 suroviny a pár minut času

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trápí vaše oční okolí vrásky a drobné nedokonalosti? Působí váš výraz celkově unaveně? Přinášíme vám řešení v podobě výborného domácího očního krému. A potřebujete k němu pouze tři ingredience!

Článek

Zbavit se vrásek jednoduše a bez zdlouhavých procesů by chtěl asi každý, ovšem málokdo tento nelehký úkol dokáže splnit. Za viníky můžeme označit nedostatek času na pravidelnou péči, ale i stres a nedodržování poctivého odličování.

Na trhu je samozřejmě nespočet speciálních krémů, gelů a rozmanitých pečujících produktů, které slibují, že vás vrásek i unaveného vzhledu v okolí očí zbaví během několika dní. Jenže ne každému sedne každá kosmetika. Co dělat, když vám nevyhovuje množství „chemie“ a přehršel kombinací různých složek?

Obraťte se na přírodu a vyrobte si skvělý krém jen ze tří ingrediencí a bez zbytečných chemikálií navíc. Všechny tři ingredience navíc bez většího snažení pořídíte v lékárně (kapsle vitaminu E, které stojí přibližně od 80 až do 270 Kč) nebo v obchodech se zdravou výživou či kosmetikou (růžový olej je samozřejmě „dražší“ a stojí do 300 Kč, ale zato vám velmi dlouho vydrží). A když tento po domácku umíchaný zázrak budete pravidelně používat, můžeme vám slíbit příznivé výsledky – tento krém totiž opravdu funguje.

Staráte se o oční okolí? Máte nějaký zaručený fígl?

Reklama

Související témata:

Načítám