Hlavní obsah

Slavní záletníci aneb Koho při nevěře nachytali?

Foto: Isifa (pro Lidové noviny Jindřich Mynařík)

Vztah Mirka Topolánka a Lucie Talmanové praskl jen díky fotografům, kteří je načapali na romantické večeřiFoto: Isifa (pro Lidové noviny Jindřich Mynařík)

Reklama

Jsou slavní a byli ženatí. Dokud na ně nepraskla nevěra! Tohle jsou hvězdní nevěrníci, kteří byli při svých záletech přistiženi. Někoho načapali novináři, jiné ale dokonce vlastní děti!

Článek

Zatloukat, zatloukat, zatloukat. To je už zlidovělá rada slavného doktora Plzáka, co dělat, když na vás praskne nevěra. Jenže jsou situace, kdy už zapírat nelze. Tihle slavní muži o tom vědí své.

Gigi Buffon

Donedávna byli pokládáni za dokonalý pár. Slavný fotbalista Gigi Buffon (36) a jeho nádherná žena modelka Alena Šeredová (36), z níž šílí snad celá Itálie. K tomu dva krásní synkové a dokonalá rodinka je na světě. Ovšem ve chvíli, kdy je sportovec novináři vyfocen s italskou televizní moderátorkou Ilariou D´Amico (41), je pohádky konec.

Alena i Gigi se sice vydrželi k celé choulostivé věci nějaký čas nevyjadřovat, nakonec ale vše skončilo rozvodem.

Foto: Isifa

Alena Šeredová a její Gigi byli donedávna za super pár. Dokud se neukázalo, že fotbalista má slabost pro jistou italskou moderátorkuFoto: Isifa

Foto: Isifa

Televizní moderátorka Ilaria D´Amico přebrala Aleně Šeredové manželaFoto: Isifa

Leoš Mareš

Moderátor Leoš Mareš (38) má s věrností tak trochu problém. První informace o tom, že jeho manželka Monika (39) není jedinou ženou v jeho životě, se objevily těsně po jejich svatbě. To ji údajně Leoš podvedl s celkem neznámou hosteskou. Známá je i kauza, kdy médii proběhly fotografie nahého a spícího (zjevně také opilého) Mareše, z nichž bylo jasné, že i v tomto případě má ženskou společnost. Přesto mu Monika stále věřila a byla mu vzornou ženou.

Jejich vztah ale ztroskotal kvůli románku s modelkou Gabrielou Dvořákovou (25), nyní manželkou Václava Noida Bárty a matkou jeho dítěte. Před touhle nevěrou už Monika oči zavírat nemohla.

Foto: Isifa

Monika a Leoš Mareš jsou sice stále manželé, ale žijí odděleněFoto: Isifa

Foto: Isifa

Gabriela Dvořáková je nyní čerstvě vdaná a má miminko. Ale v minulosti stála za krachem vztahu Leoše a MonikyFoto: Isifa

Arnold Schwarzenegger

Slavný akční hrdina a také politik Arnold Schwarzenegger (67) dokázal svou nevěru s hospodyní Mildred Baena (53) tajit velmi dobře. V podstatě se dá říct, že ho zradily pouze vlastní geny. Jeho nemanželský syn, kterého s hospodyní zplodil, je totiž jeho věrnou kopií. Jak chlapec rostl, bylo těžší a těžší tvrdit, že není jeho. A tak Arnoldova manželka a matka jeho čtyř dětí Maria Shriver (59) požádala v roce 2011 o rozvod.

Foto: Isifa

Arnold Schwarzenegger se svou exmanželkouFoto: Isifa

Foto: Isifa

Hospodyně Arnolda Schwarzeneggera má z aférky syna, který jako by slavnému akčnímu hrdinovi z oka vypadlFoto: Isifa

Tomáš Ujfaluši

Tehdy v tom nebyl sám, ale na kauze, kdy si část fotbalové reprezentace po prohraném zápase v roce 2007 pozvala do hotelu lehké děvy, se podíleli i další fotbalisté. Bohužel je přímo při činu přistihly dvě mladé novinářky.

My vybrali právě Tomáše Ujfalušiho (36), protože nejen že byl v té době ženatý, ale hlavně nás dostal legendární hláškou, kterou se snažil na tiskové konferenci vše popřít. Novinářům, kteří na něj útočili s tím, že byl viděn na recepci, jak za objednané dívky platí, totiž odpověděl: „Za žádné prostitutky jsem neplatil a ta suma také vůbec nesouhlasí.“ No, co k tomu říct.

Foto: Isifa

Tomáš Ujfaluši se svou tehdejší ženou. Otázka je, zda by se měl víc stydět za úlet s prostitutkami, nebo za to, jak se to snažil zatloukatFoto: Isifa

Jude Law

Skvělý herec Jude Law (41) byl ženatý s herečkou Sadie Frost (49) a rozhodně to nebyl vzorný manžel. Měl poměr s herečkou Nicole Kidman (47), ovšem poslední kapkou bylo nejspíš to, když ho vlastní děti načapaly, jak si užívá s jejich chůvou.

Foto: Isifa

Jude Law, jeho exmanželka a děti, které ho přistihly při hrátkách s chůvouFoto: Isifa

Mirek Topolánek

Bývalý premiér a předseda ODS Mirek Topolánek (58) měl tak trochu smůlu. Kdyby ho totiž novináři v roce 2006 nevyfotili na romantické večeři s Lucií Talmanovou (47), nejspíš by byl stále ženatý s Pavlou Topolánkovou (59).

Ta byla odhalenou nevěrou nejdřív velmi šokovaná, v podstatě se nevzmohla na slovo. Nějakou dobu se vše táhlo, od roku 2007 už ale byl Topolánek a Talmanová jaksi oficiálním párem a nakonec v roce 2010 skončilo i jeho manželství. V té době už ale měl Topolánek s Talmanovou tříletého syna.

Foto: Isifa

Pavla Topolánková byla mimomanželským vztahem svého muže šokovanáFoto: Isifa

Foto: Isifa

Mirek Topolánek si svou milenku Lucii Talmanovou nejen vzal, ale mají spolu i chlapečka NicolaseFoto: Isifa

Tak co? Není lepší být věrný?

Reklama

Načítám