Hlavní obsah

Slevy na značkové oblečení až 70 %!

Reklama

Nejen e-shopy a módní servery, ale i slevové portály zahájily velké výprodeje módních kolekcí. Kde nakoupit nejlevněji?

Článek

Největším hitem konce roku a začátku ledna jsou již tradičně velké sezonní výprodeje. Pokud nejste typ, kterému vyhovují tlačenice a fronty před kabinkami, vsaďte na nákup na internetu.

Nejvýhodnějšími nákupy jsou slevy módních serverů a slevových portálů, které letos nově doplnily své nabídky o kolonku módní zboží. Slevy se někde šplhají až k 65 % původní ceny. Pokud ale opravdu hledáte nejvýhodnější cenu, můžete své zboží zlevnit ještě o dalších až 15 %.

Jak na to?

Nakoupíte své zboží na www.erabat.cz, kde je možné u vybraných obchodů uplatnit na slevy ještě slevový voucher. Ten buď nabízí konkrétní slevu v procentech, nebo částku 100–400 Kč v návaznosti na objem nákupu. To jsou částky, které původní slevu ještě zvýší. Kromě toho, u www.erabat.cz získáváte další slevu v podobě vrácených peněz z nákupu.

Na eRabat.cz na vás čeká spousta lákavého zboží

Jak to funguje?

Jedná se o věrnostní program www.erabat.cz, který svým zákazníkům vrací 1–15 % z ceny zboží za všechny nákupy provedené prostřednictví www.erabat.cz. Tyto částky se načítají na eRabat účet a po dovršení 300 Kč si je zákazníci pohodlně převedou na svůj běžný účet v bance. Nákupy na www.erabat.cz si již vyzkoušely tisíce nových zákazníků a jen za prosinec nakoupili za více než 1 milion korun.

Uveďme příklad, jak takové navyšování slevy může vypadat.

Na www.erabat.cz si vyberete nákupy na ZOOT.cz

Pletená pelerina původní cena: 3599,- Kč, po slevě: 1040,- Kč. K nákupu u www.erabat.cz získáte 10% slevový kupon + 8% odměna www.erabat.czkonečná cena po slevách na www. erabat.cz je 860,- Kč, což je 78% sleva.

Podobně fungují nákupy i u dalších prodejců, jako je Kasa.cz, eProton.cz a další. Zajímavé slevy však najdete i u obchodníků, kteří slevové kupóny nenabízejí, ale nabízejí výhodná procenta slev do věrnostního programu eRabat celoročně. Tato procenta se odečítají u každého nákupu i v případě vysokých sezonních slev. Celkový počet e-shopů na www.erabat.cz je zhruba 300 a každý měsíc přibývá kolem 30 nových, najdete tu také většinu aktivních slevových portálů.

Vyhrajte dovolenou na horách!

Jak to je se slevovými portály a eRabat?

Www.eRabat nabízí celkem 46 slevových portálů. U každého je vyznačená výše další slevy v %, která se načítá k již zlevněné nabídce slevového portálu. Například u Vykupto.cz získáte 5% slevu navíc na všechny nabídky, včetně módních kolekcí. U KuponPlus.cz dokonce 15% slevu. Získat odměnu navíc můžete také při uzavření pojištění, povinného ručení nebo při založení bankovního účtu.

Vyzkoušejte i nejvýhodnější nákupy, a vyhrajte dovolenou na horách!

Reklama

Související témata:

Načítám