Hlavní obsah

Snadné řešení pro každodenní úklid

Foto: Philips.cz

Jděte na to chytře a zbavte svou domácnost drobků, prachu i zvířecích chlupůFoto: Philips.cz

Reklama

Chcete mít doma neustále čistou podlahu? Máme pro vás tip na pomocníka pro rychlý úklid.

Článek

Všichni máte rádi pořádek, ale upřímně, málokomu se chce vyndávat každý den ze skříně klasický vysavač, zápasit se šňůrou, a následně vzít ještě do ruky mop. Možná to řešíte tak, že občas zametete, ovšem tenhle způsob úklidu není zrovna hygienický. Mnohem vhodnější je podlahu vysát a vytřít. Jděte na to chytře a zbavte svou domácnost drobků, prachu, zvířecích chlupů, zaschlých skvrn nebo jiných nečistot rychle a efektivně.

Foto: Philips Handsticks

Pod gauč zajede Philips PowerPro Aqua 3 v 1 bez potíží, gauč důkladně vysajete odnímatelným ručním vysavačemFoto: Philips Handsticks

3 v 1 vždy po ruce

Pro každodenní úklid se nejlépe hodí multifunkční vysavač, který se postará nejen o podlahy! Skvěle funguje bezdrátový tyčový vysavač Philips PowerPro Aqua 3 v 1, který vysává a vytírá jedním tahem. Ušetříte tak čas i energii. A navíc, podlaha i vzduch v místnosti budou ještě čistší. Velmi praktický je i odnímatelný ruční vysavač, se kterým vysajete i hůře dostupná místa, nábytek, gauč nebo interiér automobilu. Philips PowerPro Aqua 3 v 1 se hodí jak na všechny typy tvrdých podlah, tak na koberce. Je lehký a dobře se s ním manipuluje, jeho použití je jednoduché a výsledek perfektní. Na jedno nabití díky lithium-iontové baterii vydrží vysávat a vytírat až 60 minut, což vám postačí na úklid celého bytu nebo domu.

Foto: Philips Handsticks

Také s pozůstatky po dětském stolování si snadno poradí odnímatelný ruční vysavačFoto: Philips Handsticks

Vyzkoušejte ho

Pokud máte doma malé děti, alergika, domácího mazlíčka nebo máte jednoduše rádi pořádek a nechcete jeho udržováním trávit příliš mnoho času, je pro vás bezdrátový vysavač Philips PowerPro Aqua 3 v 1 ideální. Nákupem navíc nic neriskujete, protože do 45 dnů od jeho zakoupení můžete využít záruku vrácení peněz.

Foto: Philips.cz

45 dnů od jeho zakoupení můžete využít záruku vrácení penězFoto: Philips.cz

Reklama

Načítám