Hlavní obsah

Šokující horoskop na duben. Co vás čeká? To raději nechtějte vědět!

Foto: Thinkstock

No, vždycky holt všechno nevyjde tak, jak jste doufali...Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete vědět, co čeká v dubnu vaše znamení? Postavení několika malých měsíců Saturnu v zákrytu ovlivňuje vaše osudy víc, než si možná myslíte. A co teprve, když se do toho všeho vloží Merkur! Čtěte!

Článek

„Jednou za 1746 let se hvězdy doslova zblázní,“ vysvětluje horoskop pro měsíc duben astroložka Marie Temná. Snad proto si musíte říct, že pány vlastního osudu jste vy sami. A jestli ne, to se holt uvidí, dodává zachmuřeně hvězdná odbornice. Tak co, postavíte se životu čelem, nebo nikoli?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Že je beran bojovný a nebojácný? To byste to nesměli být ale vy, kterým pořád někdo říká, jaký jste beránek. A to i přesto, že vás nemine dopravní nehoda s oddělaným autem, srážka s pořádným blbcem a mnoho dní na levačku. Ani to ve vás neprobudí beraní povahu? Tak to si připravte klobouk, protože duben pro vás bude pořádná jízda tobogánem do horoucích pekel.

Býk (21. 4.–21. 5.)

O býcích je známo, že mají rádi peníze, jistotu a dobré jídlo. Duben vás však nepotěší ani v jednom směru. Obsílka z finančního úřadu totálně nabourá jistotu, že máte dobrou účetní. A až zjistíte výši nedoplatku, asi to s vámi šlehne... No, raději se hned stavte v cukrárně a obalte si nervy, protože v nejbližší době budete mít sotva na rohlík.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Dostanete výpověď, zřejmě hodinovou. Naštěstí se ale uvolní místo v rodinné firmě, které šéfuje vaše tchyně, která vás ráda zaškolí. Osm až deset hodin denně v její přítomnosti bude mít velmi příznivý dopad na atmosféru v domácnosti. Výstřelky pubertálních dětí, nespolehlivého manžela a nevychovaného psa vám začnou připadat roztomilé natolik, že si snížíte dávky antidepresiv.

Foto: thinkstock

Na tchyni se usmívejte. Škleby vám opravdu nepomohou!Foto: thinkstock

Rak (22. 6.–22. 7.)

Jste milí, cílevědomí a intelektuálně založení lidé, což se vám v dubnu bude velmi hodit. Dostanete v práci na zaučení nového kolegu – syna vašeho šéfa. Bohužel se brzy ukáže, že jeho znalosti moderní hudby, nočních klubů a VIP večírků nejsou dostačující a vy to budete muset řešit se šéfem, který je přesvědčen o genialitě svého následníka. Prémie tedy nečekejte.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Vaše sebevědomí podpořené Lunou v dominanci utrpí ránu, když se zamilujete do prodavače z trafiky. Řekne vám totiž, že jste na něj moc tlustá nebo hubená. Půjdete do sebe a také využijete toho, že je tento měsíc nejlepší pro návštěvu zubaře, pokud máte rády bolestivé zákroky. Jestli máte v dubnu rodit, odložte porod na květen, to už bude hezky.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Jste mistry v plánování, váš diář by mohli ukazovat na seminářích o pečlivosti. Tak si ještě namalujte pár grafů a tabulek, protože duben vám s nimi pěkně zacvičí. Čeká vás období, ve kterém budou všichni rušit předem domluvené schůzky, budík přestane zvonit, autobus do práce ujede před nosem a tchyně přijede na nečekanou, ale o to delší návštěvu.

Foto: Thinkstock

Na duben se připravte důkladně. Ale jestli vám to pomůže, si vlastně nejsme jisti...Foto: Thinkstock

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Jste proslulí svou váhavostí, díky níž ale vesměs činíte správná rozhodnutí, protože nikam nespěcháte. Bohužel duben se kvůli Merkuru procházejícímu znamením Ryb ponese v duchu rozhodnutí doslova katastrofických. Vůz, který zakoupíte, se ukáže jako nepojízdná rachotina. Obchodní jednání skončí propadákem a váš milostný život skončí na venerologickém oddělení.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Hádavost, které často podléháte, bude ovlivněna retrográdním Merkurem. Když se nebudete ovládat, pošlete postupně do háje každého, na koho narazíte. Naděláte si spoustu nepřátel a ti, kdo vás mají opravdu rádi, budou pěkně zkoprnělí. Po 18. hodině nejezte jablko – mohlo by to způsobit telefonát manželovy milenky o tom, že s ním čeká dítě.

Střelec (21. 11.–21. 12.)

Váš základní charakterový rys je upřímnost. A právě ta se vám v dubnu kvůli nepříznivému postavení Slunce rozhodně nevyplatí. Nejvíc se to projeví v oblasti práce, protože vaši pravdomluvnost šéf tentokrát neocení. Z povýšení, o kterém sníte, bude bohužel vyhazov. Zapomeňte i na své oblíbené koníčky, jako je cestování a různé dobrodružné akce. Na ty vám nyní nějakou dobu budou scházet finanční prostředky.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Vaše svědomitost a přílišná zodpovědnost v práci potřebuje změnu. Tentokrát uděláte nejlíp, když si dáte pohodu, klídek a tabáček. Povolte si otěže, hoďte nohy na stůl. Že nebudete mít do čeho píchnout nebo kvůli tomu přijdete o práci? Svět se nezboří. A že i vaše životní láska vezme roha? Vždyť neuměla ani přitlouct hřebík... Zkrátka přichází období, kdy vám hvězdy nepřejí. Připravte si proto zásoby dobrého vína, konečně se na něj dostane.

Foto: Thinkstock

Alkohol vás od trablů nespasí. A navíc vám po něm bude zleFoto: Thinkstock

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Jste dobrodruh, hazardní hráč a snílek. Duben vám dá zabrat, protože Luna otočená k Martovi odvrácenou stranou signalizuje závratné prohry. A to jak v klasické finanční rovině, s níž máte bohaté zkušenosti, tak i ve všem ostatním. Rozpadne se vám vztah, a pokud se chystáte na dobrodružnou cestu, tak patrně i nějaký kloub. Se sněním to také nebude dobré, budete mít trable s nespavostí.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Těšíte se na jaro, na slunce, bez kterého neumíte být. Škoda, že letos pořádné léto nebude. Ale nevadí, permanentka do solárka leccos vyřeší – hlavně pochybnosti, zda si dojít na preventivní kontrolu k lékaři. Budete muset, protože spáleniny v kombinaci s alergií na opalovací prostředky rozhodnou za vás. Dobrou zprávou je, že ty největší bolesti už v květnovém horoskopu nemáte.

Těšíte se na duben?

Poznámka redakce: APRÍL!

Reklama

Související témata:

Načítám