Hlavní obsah

Souboj receptů: 3 houbové dobroty od našich redaktorek

Foto: Petr Makovička

Pan Smotlacha by měl z našich redaktorek radostFoto: Petr Makovička

Patříte mezi náruživé houbaře a víkend co víkend si domů nesete košík hub? Pak musíte vyzkoušet tipy našich redaktorek na jejich zpracování. To, co nestihnete nasušit, zavařit nebo zamrazit, se totiž dá upravit na milion jiných způsobů, než je smaženice nebo řízky.

Článek

Češi patří v Evropě a možná i ve světě ke špičce ve sbírání i pojídání hub. Dovedete si snad představit léto bez brzkého víkendového vstávání a výletu do lesa? Pokud patříte mezi stejně „postižené“, jako je většina naší redakce, račte ochutnávat!

Houbaříte rádi? A sbíráte „jen ty s rourkama“, nebo si troufáte i na různé čirůvky a holubinky? A co obvykle děláte k večeři po náročném houbařském výletě? Napište nám do diskuse pod článkem!

Související témata:

Načítám