Hlavní obsah

Souboj suchých šamponů: Jaký nezanechává bílý prášek?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od suchého šamponu požadujete, aby dodal objem, zbavil vlasy mastnoty, a aby to nevypadalo, že se vám na hlavě rozsypal pudr. Proto jsme otestovali ve videu šestici těchto produktů. Jaký z nich je vítěz?

Článek

Není snad lepšího vynálezu, než je suchý šampon. Když se vám nechce mýt hlava nebo jednoduše nestíháte, je to první, po čem sáhnete. Zbaví vlasy mastnoty a zároveň dodá objem. Ne všechny ale fungují stejně dobře. V redakci jsme pro vás proto otestovali šest suchých šamponů od různých firem.

Suchých šamponů jsem vyzkoušela opravdu hodně. Mám vlasy spíš zplihlé a jemnější a ráda jim pomůžu nějakým přípravkem, který dodá objem a oddálí nutnost je umýt. Jak si vybrat ten pravý? Měli byste se soustředit hlavně na to, zda máte vlasy světlé, nebo tmavé. Některé z nich totiž zanechávají bílý prášek, který by mohl vytvořit z hnědých vlasů našedlý odrost. 

Při testování jsem se tedy soustředila na to, zda suchý šampon zanechá ve vlasech bílý prášek, nebo je neviditelný. Zda dokáže vlasy zbavit mastnoty, jak voní a jestli dodá objem bez toho, aby vlasy zatížil. Na moji zkušenost se podívejte ve videu!

Jaké suché šampony jsem testovala?

Foto: Archiv firmy

Magic Shampoo, L’Oréal Paris, 140 Kč (200 ml)Foto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Fresh Revive, Nivea, 130 Kč (200 ml)Foto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Heavenly Volume, Batiste, 139 Kč (200 ml)Foto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Boost me up, Aussie, 129 Kč (180 ml)Foto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Express Reboost, Toni & Guy, 309 Kč (250 ml)Foto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Gold Lust, Oribe, 1195 Kč (286 ml)Foto: Archiv firmy

Používáte suché šampony? Jaký je váš nejoblíbenější?

Reklama

Související témata:

Načítám