Hlavní obsah

Souboj korektorů: Jaký nejlépe kryje a jaký rozjasňuje?

 

Najít pravý korektor dá zabrat. Proto vám to ulehčíme. Vyzkoušela jsem jich pět od různých kosmetických firem i v různých cenových kategoriích. Jak na mé pleti dopadly, uvidíte ve videu!

Článek

Korektory jsou kosmetičtí pomocníci, bez kterých si já osobně téměř nedokážu představit žít. Pleť čas od času potrápí nemilé překvapení v podobě pupínku nebo tmavých kruhů pod očima. Ráno je pak korektor první záchranou – v případě kruhů tedy hned po kávě.

Jak korektor správně nanášet a jak si poradit s těmi barevnými, jsme vám už ukázali nedávno ve videu s vizážistkou Soňou. V dnešním videu jsem se zaměřila na pět různých korektorů různých značek a z různých cenových kategorií. Jakou měly texturu? Jak se nanášely? Jaký mají aplikátor, barvu a jak dobře, nebo špatně, kryjí? A poslední otázka – zalézají do vrásek okolo očí?

To je totiž častý problém, hlavně u zralé pleti. Obecně tedy platí, že čím lehčí textura, tím lepší. V případě pupínků je to ale zase naopak, protože hlavní je, aby korektor dokázal dobře krýt. V otestované pětici najdete od všeho trochu.

Které korektory jsem testovala?

Foto: Archiv firmy

Korektor Camouflage+ Healthy glow, Essence, 74,90 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Korektor Anti Age Eraser, Maybelline, 250 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Rozjasňující korektor v klikacím peru, Dermacol, 299 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Rozjasňující korektor v peru, Touche Éclat, Yves Saint Laurent, 840 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Vysoce krycí korektor Born this way, Too Faced, 770 KčFoto: Archiv firmy

Používáte korektor? Jaký je váš oblíbený?

Reklama

Související témata: